Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - elmu

#1
Er det noen som har fått mer informasjon fra Opel i forhold til leveringstider fremover.
Er blant de som fikk brev om utsettelse, men ikke hørt noe mer. Regner med Opel kommer med en leveringstid og spesifisering av endring på bilen (Ref ny pris og årsmodell) før fristen for kansellering av kontrakt går ut i september.
#2
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Når får du din Ampera-e levert ?
tirsdag 27. desember 2016, klokken 09:43
Har fått tilsendt e-post frå forhandlar som ønskjer at eg spesifiserer min Ampera-e no rett over nyttår. Det blei ikkje skreve noko om leveringstid så eg ville gjerne likt å vite kva de andre har fått vite om levering. Eg bestilte så seint som rundt 20.oktober så er ikkje blant dei første.  Skriv gjerne kontraktsdato saman med leveringstidspunkt.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA