Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - andwin

#1
Hjul, dekk og felg. / Henge opp dekk på vegg
tirsdag 11. august 2015, klokken 18:28
Hei,

Samboeren min klarte i går å rygge Teslaen inn i en stabel med piggdekk som står innerst i garasjen med et par dype sår i bakfangeren som resultat. Dermed er det på tide å få flyttet på dekkene slik at det ikke skjer igjen.

Jeg har disse http://bilxtra.no/butikk/#!/tilbehor/dekk-og-felg/oppbevaring-av-dekk/dekkhenger-24430 fra Bilextra på veggen fra før som har fungert greit med noen 17" felger tidligere, men jeg er ikke sikker på om disse vil tåle felgene med dekk til Teslaen. Garasjen vår er rimelig trang, så det er krise om felgene faller ned på bilen...

Er det noen som har erfaring med dette? Jeg har ikke embalasjen til disse festene og på nettsidene deres står det ingen ting om maks belastning. Jeg har 19" på vinterdekkene og 21" på sommerdekkene...



#2
Noen som har en hattehylle til Tesla Model S som de ikke bruker og vil selge? Jeg kjøper gjerne. :)

Jeg bor på Kløfta og jobber i Oslo og kan møtes for kjøp innenfor rimelighetens grenser...
#3
Model S 2013 - 2022 / 3 spørsmål om hattehylle
onsdag 01. juli 2015, klokken 19:55
Hei alle sammen,

Jeg har tenkt meg nedover til Danmark med en fullstappet P85+ om et par uker og har et noen spørsmål om hattehyllen (det fulgte utrolig nok ikke med bilen) jeg håper dere kan svare på da jeg er i tvil om det er verdt å bruke over 2000 kr på en ny hattehylle fra Tesla.

1. Ligger hattehyllen "løst" oppå, eller sitter den fast når man lukker luka og dermed sikrer lasten fra å bli kastet fremover ved en evt kollisjon/bråstopp. Sønnen min på snart to år sitter bakovervendt med ansiktet rett mot bagasjerommet, så det hadde vært fint å sikre lasten så godt som mulig.

2. Hjelper dette i det hele tatt noe særlig mot støy? Noen som har noen erfaringer med/uten hattehylle og kanskje da spesielt noen som har ekstra brede bakdekk som følger med +-versjonen.

3. Er det noen som har en ekstra hattehylle liggende og har lyst til å selge meg den til en hyggelig pris?

Ellers må jeg takke for et flott forum. Jeg har allerede tilbrakt alt for mange timer her til tross for at jeg bare har vært Tesla-eier i en knapp uke. :)


Mvh

Anders
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA