Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - chiefoff

#1
Kjøpe elbil? / Vurdere elbil
fredag 25. september 2015, klokken 09:06
Hei

Eg vurdere å gå til innkjøp av en Elbil. Men stusser litt over rekkevidde på vinterstid. Min jobb ligger ganske nøyaktig 103 km fra der eg bor. Så trenger jo en bil som kan frakte meg så langt i vinterperioden. Eg bor i ca 40 min sør for Bergen.

Har noen tips til hva eg kan velge?

#2
Mitsubishi Outl. PH / Ladekabel PHEV
mandag 14. september 2015, klokken 21:47
Hei

De siste dagene har kabelen begynt å "fuske" litt. DVS jeg må legge "boksen" i forskjellige retninger for at den skal klare å motta strøm og derved begynne å lade bil. Slik som jeg har bilen stående ved huset så ligger ladekabel med skøyteledning på bakken.

Er det normalt at man må skifte ut ladekabel etter en viss stund?
Bilen er bruktimport ifra Tyskland og da er ladekabelen ca 1,5 år gammel
Tar batteripakken skade av å bli ladet fra f.eks. 70% til 100%? Ikke hver dag jeg klarer å kjøre batteriet helt tomt

Takker for svar
#3
BMW i3 / Lease BMW i3
torsdag 11. juni 2015, klokken 09:07
Har et tilbud gjennom jobben på å lease en bmw i3 high voltage til 3000 kr mnd i 36 mnd. Mot et første innskudd på 30500. Lønner det seg?
#4
Mitsubishi Outl. PH / Bestil oss Mitsubishi PHEV
mandag 09. mars 2015, klokken 10:30
Var innom en bil foretning på lørdagen. Hadde sett meg ut en hvit før eg kom inn, men denne var alerede ute på prøvekjøring når eg kom innom (denne ble da solgt etter prøvekjøringen). Fikk da et tilbud på en PHEV uten navigasjon som dem hadde tenkt å selge til 400.000, men som eg ville få til 385.900 siden den hvite var ute til denne summen. Så da blir det ca 400.000 i utlegg på bil dem nærmeste dagene. Han sku ha 12 lapper for komplett sett med vinterdekk på felg.

Farge Aqua Blue. Fekk vell egentlig ikke så mye med meg. Var vell i en slags "tåkeheim" når eg signerte papirene. Men dette er en Importert bil som dem ville få inn i løpet av dem nærmeste dagene. Så sitter å venter på telefon fra Autonett i bergen om at eg kan hente gliset! :D

Og etter å ha lest på forumet her så må eg si eg gleder meg mer å mer.
Men biler som er importert, har dem den samme utstyrsnivået som Intense utgaven? Fikk med meg at det var den "billigste" utgaven, men med hengerfeste og div annet chafs.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA