Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Ellemelle

#1
Alt det andre / ChatGPT om forum vs facebook.
mandag 12. desember 2022, klokken 17:18
Fikk svar på mindre enn 30 sekunder:

Hva er best av forum og facebookgrupper?

Det er vanskelig å si hva som er best mellom forum og facebookgrupper, da det avhenger av hva du ønsker å bruke dem til.

Forum er nettsider der brukere kan starte nye tråder eller delta i eksisterende tråder ved å poste innlegg og kommentarer. Forum er ofte organisert etter emner eller kategorier, slik at det er enkelt for brukerne å finne innlegg som er relevant for dem. Fordelen med forum er at de gir et sted der folk kan diskutere emner de er interessert i, og at de kan være en god kilde til informasjon og råd fra andre som har erfaring med det samme emnet.

Facebookgrupper er grupper som kan opprettes og administreres av brukere av Facebook. Medlemmer av en facebookgruppe kan delta i diskusjoner og dele innhold med hverandre ved å poste innlegg og kommentarer. Fordelen med facebookgrupper er at de gir en enkel måte å kommunisere og dele innhold med andre som har interesser som ligner på dine. I tillegg gir facebookgrupper deg muligheten til å målrette innholdet du deler til en spesifikk gruppe mennesker, slik at det bare er de som er medlemmer av gruppen som kan se det.

Så hva som er best avhenger av hva du ønsker å bruke dem til. Hvis du ønsker å delta i brede og åpne diskusjoner om ulike emner, kan forum være et godt valg. Hvis du derimot ønsker å kommunisere og dele innhold med en spesifikk gruppe mennesker, kan facebookgrupper være et bedre valg.
#2
Tesla i media / Tesla sliter med å finne nok folk i Tyskland.
søndag 13. desember 2020, klokken 11:13
https://www.tu.no/artikler/avis-tesla-sliter-med-a-finne-nok-folk-i-tyskland/504036

Ja, det var nok ikke helt tilfeldig at fabrikken ble plassert en halvtimes kjøretur fra Polen :-)
#3
elbil.no og elbilforumets nettsider / Mangelfull redigering av admin
mandag 25. februar 2019, klokken 16:50
Jeg poster her for å ikke kludre til tråden i Model3-forumet.

Men her har altså admin laget en sticky tråd hvor startposten inneholder en link til en fake-news artikkel skrevet av et twittertroll som hater Musk og Tesla. 
Admin sletter så alle innleggene som påpeker dette, og skriver at her skal man kun skrive om egne erfaringer og ikke de man har lest om.

Foreslår derfor at Admin går inn og redigerer litt mer i den posten, og i det minste fjerner den linken.

Sitat fra: hELgenen på søndag 24. februar 2019, klokken 22:49
Nå som leveransene er godt i gang tenkte jeg det kunne være greit å samle alle utfordringer/mangler/feil i denne tråden.
Forhåpentligvis blir den kort,men ser at det har vært litt surmuling i Tyskland.

https://dailykanban.com/2019/02/in-europe-model-3-anticipation-turns-into-model-3-morosity/

SitatForum admin gjør denne tråden sticky, men godtar kun feil og mangler som man selv opplever på sin modell 3.

Det betyr at feil man har lest om, eller har på andre biler ikke er ønsket her, men henvises til andre tråder.

På den måten får vi frem reelle feil og mangler.

Lars
Forum admin
#4
Lading av Tesla / Plassering av Superchargers
fredag 20. oktober 2017, klokken 14:44
I forbindelse med den nye SuC i Uppsala i Sverige, var det en forumbruker som hevdet at det er restauranten og ikke Tesla som betaler for strømmen.

Hvis Tesla får til slike avtaler også i Norge, kan det forklare de tidvis merkelige plasseringene av SuC. Hvis Meny i Holmestrand besørger tomt og strøm, så spanderer Tesla selve laderen. Nesten som destinations chargers med andre ord.

http://teslaclubsweden.se/forum/viewtopic.php?f=45&t=9880&start=80
#5
Grunnprisen for 75D er økt fra annonserte 709' til 740', samtidig er kronekursen på det sterkeste på lang tid.
#6
Model X 2014 - 2022 / Kønummeret er borte
tirsdag 29. september 2015, klokken 11:18
Kønummeret mitt er borte fra MyTesla. RN-nummeret står der fortsatt.
Noe i gjære?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA