Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Leo

#1
Rogaland elbilforening / Rogaland elbilforening på Facebook
mandag 27. april 2015, klokken 12:31
Da er Rogaland elbilforening på Facebook, lik og del med venner og kjente!  :)

www.facebook.com/rogalandelbil
#2
Kia Soul EV / Tips og triks
tirsdag 06. januar 2015, klokken 14:15
Tenker det kan være greit å samle forskjellige tips og triks med bilen.

Mitt tips er hvordan en kan starte bilen og oppvarming samtidig som en kan låse å gå fra den:

Start bilen og velg temperatur. Velg i menyen på den lille skjermen at bilen skal låses opp når bilen slås av. Trykk på knapp på dørpanel for å låse alle dørene, gå deretter ut og lås døra med vanlig nøkkel. Voilá! Bilen står å går, og en trenger ikke bekymre seg for tyver etc. Setter en samtidig lysbryter i posisjon 0 så er det kun LED foran som er på, kunne dog tenkt å hatt alt lys av - dette har jeg foreløpig bare fått til med ladekabel i...
#3
Ser det er flere andre som har en slik topic.

Jeg kan begynne med det jeg har opplevd med min:

-Parkeringssensorer som gir feilmelding (vært inne 2 ganger pga dette, men ser ut til å nå være i orden. Mener det var komt til fuktighet når bilen ble Mercasol behandlet).

-Styring av DAB fra ratt og knapper på siden av skjerm, virker bare av og til. (SW feil som gjelder flere Kiaer med samme system. Kia Norge er kjent med feilen og jobber med fix).

-Automatisk reset av gj.forbruk etter 10% lading og kjørt 300m, ser ikke ut til å fungere. (Forhandler har sjekket det, SW feil).

-Forhåndsprogramert temperatur faller "plutselig" til 15 grader. (Forhandler har hatt bilen inne og fått dette dokumentert, SW feil).
#4
Kjøpe elbil? / Førstegangs elbil kjøper: Leaf eller Soul
torsdag 17. juli 2014, klokken 10:49
Hei, dette er mitt første innlegg her på forumet.

Jeg lurer på å kjøpe meg elbil, og hadde til nå egentlig bestemt meg for Leaf Tekna. Etter litt lesing her om Kia Soul begynner jeg å bli litt i tvil.

Tenkte i utgangspunktet å holde meg nærmest mulig 200.000kr. Og ser du får 13' modeller Tekna Leafer ganske nært det. Men vil det være smart å gå opp i pris og gå for Soul?

Venter ei lita som kommer i slutten av august. Hvordan er Soul plassmessig til barnevogn osv? Har funnet ut at den skal passe i Leaf.

På forhånd takk for svar!
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA