Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Teslus

#1
Bestilling og levering / Leveringstid Model 3 ved bestilling i dag
onsdag 10. april 2019, klokken 10:16
Hva tenker dere om leveringstid på Model 3 man bestiller i dag? Er det like stort trykk som i februar og mars, eller roer ting seg? Står jo mange biler i Norge som tilsynelatende ikke har fått en eier enda, og flere har fått bil på under 2 uker.
#2
e-up! / Gitt bort: Automatisk lysstyring E-up gis bort
onsdag 01. april 2015, klokken 18:10
Hei,

Jeg har en plug&play automatisk lysstyring til E-up, som gis bort ved henting. Jeg bor på Malmøya i Oslo, så send meg en mail om dette er noe du har lyst på. Jeg kjøpte denne på ebay i fjor, og har brukt den frem til jeg solgte bilen min. Den har også en "follow me home"-funksjon.

Send meg en mail på sandtorv.sebastian (a) gmail.com om dette er noe for deg.

God påske!  :)

Edit: Lagt ved bilde som vedlegg.
#3
Hei,

Jeg selger min E-up med alt utstyr for 169.000 ink. omreg. Den har panoramatak, parkeringssenror, cruisekontroll, DAB, mm.

Mer informasjon på finn.no: http://www.finn.no/finn/car/used/object?editAd=true&finnkode=54655572

Mvh. Sebastian Sandtorv
#4
e-up! / Se, endre og legge til avgangstider fra App
lørdag 07. februar 2015, klokken 14:23
Hei,

Jeg har en e-up lever i mars 2014. Jeg ble fortalt av en selger på møller at det skulle ga an å styre avgangstider fra mobilen, men dette har jeg enda ikke sett noe til. Når jeg spurte selger i etterkant sa han at det skulle komme senere. Er det noen som har det? Skulle ønske det var mulig, siden jeg reiser til litt forskjellige tider uke til uke.

Er det eventuelt mulig å legge til flere avgangstider enn de 3 som er på Garmin-enheten?  :)
#5
Hei!

Ny jobb, nye muligheter! Jeg trenger en plass på Thune/Skøyen, og lurte på om noen her har en å leie bort, eventuelt kjenner noen/leier av noen som har en plass til. Jeg kan nås her, i tillegg til på 92 63 48 48 og ss( a )meawallet.com. Langtidsleie( ca 1 år til å begynne med).

På forhånd takk! :)
#6
e-up! / Instrumentlys ved kjøring i tunnel, skumring, etc
onsdag 26. mars 2014, klokken 09:36
Jeg har lagt merke til at instrumentlyset slår seg på når jeg kjører inn i tunneler, for så sakte å dimme seg ned til avslått. Er det bilen min som er på tyttebærtur?

Jeg skulle gjerne ønske at det gikk automatisk, og det gjør jo det i dag, problemet er bare at det skrur seg av igjen..

Noen som har funnet noen løsning rundt dette eller hørt noe fra andre?
#7
e-up! / Dårlig kvalitet med handsfree
tirsdag 25. mars 2014, klokken 20:15
Jeg var så heldig å få bilen min forrige uke, veldig fornøyd med bilen. Det som irriterer er at det er umulig å bruke handsfree-en grunnet elendig kvalitet for mottaker. Det er heller ikke lett å forstå hva vedkommende sier da de får tidenes datastemme.

Flere som har hatt dette problemet, og noen som har hørt om noen løsning?  :)
#8
e-up! / Dieselvarmer/Bensinvarmer
tirsdag 28. januar 2014, klokken 19:48
Jeg sitter å venter på bilen min, og tanken med dieselvarmer har slått meg mange ganger nå. Det er veldig kjekt de dagene jeg skal noen ekstra mil. Og muligheten for varm bil til en hver tid er også behagelig!

Så, siden jeg ikke har fått bilen min har researchen blitt særdeles dårlig. Noen som vet hvordan varmeapparatet fungerer på e-Up, og ikke minst om det faktisk er plass til en varmer foran. Jeg har sett for meg å gå mot en Webasto Thermo Top C. Er det noen som har noen ide om hvordan dette kan gjøres, og ikke minst hvordan det blir mtp eksisterende varmeløsning?

På forhånd takk!  :D

Edit: Endret tittel
#9
e-up! / Produksjonsbekreftelse, leveringsdato, etc.
tirsdag 14. januar 2014, klokken 07:10
Hei,

Jeg har aldri kjøpt fabrikkny bil, og lurer derfor på når man pleier å få bekreftelse på produksjonsdato, leveringsdato og sånne ting? Jeg prøve å spørre selgeren min, men da fikk jeg svaret: "Det har ikke kommet noe endelig enda. Jeg skal gi det tilbakemelding når jeg får noe mer eksakt.".

Selgeren har luftet at den kommer i uke 13, med produksjon uke 9/10, men han har ingen bekreftet informasjon.

Håper noen kan hjelpe!  :)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA