Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - soletti

#1
Model X 2014 - 2022 / Bremser ligger på bak høyre side
tirsdag 19. desember 2023, klokken 16:49
Hei,

Skiftet skiver og klosser i sommer, har ikke merket noe galt, ofte trillet bilen i nøytral i nedoverbakke for å bremse hardt for å «rense» skivene. Hadde bilen på EU kontroll i dag og fikk 2er feil på at bremsene ligger på bak på høyre side. Han fikk visst ikke snurret hjulet med håndmakt og etter å ha kjørt hjem kjente jeg på skivene bak og merket at høyre skive bak var noe varm, så det stemmer sikkert. Så kommet spørsmålet, noen vært borti lignende før og hva som må gjøres? Jeg tenkt i første omgang prøve å smøre opp klossene igjen, men høres kanskje ut som stemplet ikke går langt nok tilbake? Noe som kan kalibreres?

Edit: Jeg husker skivene gikk fint rundt når jeg skiftet.

Edit: Etter litt googling så høres det vel ut som bremsecaliper må byttes?

Kenneth
#2
BMW i3 / Lekker litt olje, hva kan det være?
fredag 21. oktober 2022, klokken 13:54
Hei,

Skiftet til vinterdekk på min i3 som har gått feilfritt siden 2014. Ser for første gang litt olje, noen som vet hva det kan være, om den bør inn asap, og evt hvor dyrt det blir?

Kenneth
#3
Model X 2014 - 2022 / Frakte parkett
tirsdag 02. november 2021, klokken 20:45
Hei,

Spør før jeg har målt/prøvd, men noen som har prøvd å frakte 2 pakker med parkett a 2.4meter i bilen? I tilfelle ja, tips til hvordan det ble løst mottas med takk. Ellers får jeg løse det på annen måte (henger eller bud).

Kenneth
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA