Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Sole

#1
Model S 2013 - 2022 / Luftfjæring kollapset foran
mandag 14. februar 2022, klokken 20:58
Mulig det finnes tilsvarende problembeskrivelser fra før, men fant ikke noe ved søk i hvertfall.

Ute på tur i kveld sank plutselig fronten ned på begge sider foran, slik at innerskjermene til slutt ble liggende og skure oppå dekkene. Måtte bare finne første og beste avkjørsel, og der står nå bilen. Blir en del telefonering i morgen tidlig.

Men er dette et kjent fenomen? Dersom akutt gasslekkasje ville jeg trodd også bakenden ville sige ned, men den ser normal ut. Fikk ingen feilmelding, fram til at jeg etter stans prøvde å heve nivået. Da fikk jeg kun info om at heving ikke var mulig.

Bilen er forøvrig en 2016 pre-face 85D
#2
Lading av Tesla / Ladekabel i Kabelvåg ?
torsdag 13. juli 2017, klokken 13:41
Skulle kanskje tro det fantes, jfr navnet....

Reiser ut på Lofoten i morgen, med en Tesla-kabel som under ladeforsøk i Bodø i dag viste seg å ha tatt kvelden.

Jeg blir i området Kabelvåg til søndag morgen. Dersom noen mot formodning skulle ha en kabel å avse der ute for noen timer, hadde det vært kjekt. Kommer meg fram og tilbake vha superchargerne på land, men stort sett ikke mer, da jeg har en kajakk på taket som spiser grådig av batteriet.

I så fall, PM eller sms til 92233119.

Håvard
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA