Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - odahle

#1
e-up! / Facelift 2016
tirsdag 23. februar 2016, klokken 00:17
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?7667746-Facelifted-Volkswagen-up!-revealed

Kanskje vi også kan håpe på en oppdatering av batteripakken samtidig? Vil vel kanskje tro at det er sannsynlig. Ellers syns jeg det er få store endringer, men akkurat dette var en fin oppgradering:

"• e-up! The new e-up! is characterized by the new "Shark Skin" dashpad design and ambient lighting (blue), a light and rain sensor and the new smartphone integration feature."

Ellers vil jeg tro det kommer mer informasjon direkte mot e-up inn mot lansering.
#2
Rogaland elbilforening / Ladestasjoner - Haugesund/Haugalandet
fredag 27. februar 2015, klokken 12:12
Tenkte jeg skulle få opprettet en tråd slik at vi får "vår egen". Som dere sikkert vet sliter vi fortsatt med mangelen på hurtiglader. Forstår det slik at den på McDonalds Oasen skal være i drift i løpet av april. Stoler vi på det? Personlig har jeg i alle fall null tro på Haugaland Kraft og deres oppgradering i Aksdal.

Jeg prøvde å sjekke ladestasjoner.no, men fant det noe vanskelig å finne svar på hvor det er type2 (Altså ikke hurtiglading, men 16A etc.) lademuligheter. Noen som har en liten oversikt på det? Vet Møller Bil har, men den er vel ikke åpen for alle?
#3
Rogaland elbilforening / Lademuligheter i ryfylket
onsdag 23. juli 2014, klokken 13:34
Har sjekket diverse kart (ladekameratene og ladestasjoner.no) men finner ingen ladestasjoner i ryfylket, sett bort fra Jørpeland og Sirdal. Er det noen som har kjennskap til plasser hvor en kan lade, som ikke er nevnt på kartet? Skal kjøre Sandnes-Jelsa. Vil tro den turen skal gå noenlunde ok, men hadde vært greit om jeg visste om mulige ladepunkter underveis.
#4
e-up! / Erfaringer med sommerdekk/felg fra Møller
fredag 28. mars 2014, klokken 14:20
Har akkurat satt på de originale sommerdekkene samt medfølgende felg som jeg fikk fra Møller. Men jeg merker en markant økning i dekkstøy. Er det flere som har erfaringer med dette? En liten del kommer nok av at dekkene er flunk nye, men ellers vet jeg ikke. Lufttrykket skal være ok.

Kan det være den spesielle dimensjonen, eller egentlig bare fraværet av motorlyd?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA