Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - bårdk

#1
Polestar 2 / Lufttrykk i dekkene og rekkevidde
mandag 14. februar 2022, klokken 18:53
Noen som vet om hvor mye større rekkevidde en får om en går fra det som er standard (4.1) til eco (4.5)?
#2
Har flyttet inn i lelighetskompleks hvor det er ganske trange parkeringsforhold. Det piper og lyser rødt uten at jeg er i nærheten av bulke. Derfor er jeg interessert om det er mulig justere dette.
#3
Hadde tidligere en Zoe med ladebøtte og da sameiet gikk over til ladebokser fra Easee kjøte jeg en adapter fra type 2 til schuko. Etter å kjøpt ny elbil med type 2-kontakt får jeg ikke fjernet adapteren. Tipset fra support@easee.no er å drille et hull i dekslet til laderen, men jeg har pt ikke tilgang til drill. Noen som har vært ute for det samme og har en annen løsning?
#4
Polestar 2 / Rekkevidde: DTE vs. WLTP
torsdag 16. september 2021, klokken 16:58
Hei
Rekkevidden i min dual modell viser 360 km på 90 prosent og 410 på 100 prosent. Kundeservice fortalte meg at det som vises i bilen er DTE (distance to empty), men jeg finner ikke noe om dette i bruksanvisningen. Under optimale forhold skulle det jo være mulig å få DTE til å vise det samme som WLTP på 470-480 km.? Noen som kan gjøre meg klokere?
#5
Zoe / Mistet nettverkstilkobling
torsdag 19. september 2019, klokken 11:41
Etter at min GPS gikk amok, fikk jeg tips om trykke fem ganger på hjemknappen - og det hjalp. Nå er problemet at jeg mangler nettverkstilkobling og derfor ikke får oppdatert trafikkinformasjon - dette til tross for at jeg får beskjed om at jeg er tilkoblet når jeg starter bilen. Anyone?
#6
Zoe / GPS'n min har gått amok
onsdag 04. september 2019, klokken 17:37
Plutselig sendte GPS'n min meg midt ute i Oslofjorden og meldte at jeg måtte ta ferge for å komme med hjem fra Oslo til Asker. Noen med gode råd? Resette til farbrikkinnstillinger?
#7
Zoe / Check tire pressure - må det fikses?
tirsdag 04. juni 2019, klokken 17:12
Har ikke fått somlet meg til å dra på verksted etter jeg skiftet til sommerdekk. Har det noe å si om jeg gjør det eller ikke? Finnes det andre måter å gjøre det på enn å dra til merkeforhandler?
#8
Zoe / Estimert køtid er forsvunnet på NAVI
torsdag 18. oktober 2018, klokken 14:54
Tidligere har jeg fått opp estimert køtid i minutter og rød markering på skjermen. Plutselig forsvant det. Noen som vet hva som kan ha skjedd?
#9
Zoe / NoFuel ladebøtte gir kun mellom 230 og 250 km
torsdag 05. juli 2018, klokken 12:07
Har vært på hytta i et par uker nå og ladebøtta fre NoFuel gir kun mellom 230 og 250 km når batteriet er 100 %. Noen som vet hva det skyldes?
#10
Tidlige: Buddy / Kewet / Kjøretips til ny eier av Buddy BAES pluss
lørdag 09. oktober 2010, klokken 16:28
Fikk totalhavari på min Peugeot Elbil etter ca. fem år og hentet min nye Buddy i går. Det var litt av en overgang hva angår kjøring, fart og rødvarsling. På min forrige elbil var det relativt greit å unngå rødt, men på Buddy'n virker dette helt umulig. Forhandler fortalte også at man måtte kjøre på rødt av og til, men hva er for mye på rødt?

Hovegrunnen til at jeg valgt Buddy var kombinasjonen rekkevidde/batterigaranti, ønsker naturligvis ikke å kjøre så mye på rødt at garantien forsvinner.

Hvis jeg er forsiktig på gassen ifb. med akselrasjon, er det f.eks. forsvarlig å holde 60-65 km/t i kollektivfeltet fra Hvalstad og inn mot Oslo, eller må jeg ned i 40-45 km/t for å unngå å kjøre på rødt?

Alle kjøretips mottas med takk fra sylfersk Buddy-eier!
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA