Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - rasjon

#1
i-Pace / Kompensasjon ved forsinkelser - erfaringer fra brukerne?
onsdag 09. januar 2019, klokken 11:15
Juridisk virker det ikke som man har krav på noe annet enn å kunne heve kjøpet, noe man naturligvis ikke kommer til å gjøre.

Men, hvilke erfaringer har de som har mottatt bilene med dette? Gir de ulike forhandlerene allikevel plaster på såret i form av rabattert tilleggsutstyr, tilgang på lånebiler eller prisavslag?
#2
i-Pace / Sv: Forbruk og rekkevidde - utfra tester og egne erfaringer
tirsdag 16. oktober 2018, klokken 09:37
Takk for det.  :+1: Siden siste lademulighet er Gol så blir det spennende å se om de siste 30 km med 500 høydemeter krever 60 eller 120 km på gjetto-meteret.
#3
i-Pace / Sv: Forbruk og rekkevidde - utfra tester og egne erfaringer
mandag 15. oktober 2018, klokken 21:37
Det er interessant å følge rekkevidderapportene fra turer til vintersportsstedene; og det er sikkert flere med meg som vurderer det som den endelige syretesten på om el-biler kan brukes uten å endre inngrodde bensinvaner for mye.

Selv er jeg usikker på om jeg kan klare en non-stop tur fra Oslo til Hemsedal med ski på taket, eller om jeg må beregne et ekstra skisett på hytta (eller ekstra hviletid underveis). Det er omtrent like langt som ovennevnte Blommenholm - Trysil, men kanskje mer kø-kjøring, flere høydemeter og lavere hastigheter.

Siden jeg så noen ipacer der i høstferien, lurte jeg på om det er noen her som kan dele rekkeviddeerfaringene fra turen oppover Hallingdalen, så kan man selv spekulere i ulike former for sikkerhetsfaktorer som må bygges inn for en real vinterdag.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA