Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - teddytusen

#1
Kia Soul EV / Koppholder-innlegg
onsdag 14. august 2019, klokken 10:32
Koppholderen i vår Soul er irriterende romslig. Kaffekoppen fra YX står og klirrer hele tiden. Noen som har testet med noe innlegg/insert som passer og som ser noenlunde pent ut?
#2
Kia Soul EV / Sv: Brukt Kia Soul - dumt?
onsdag 14. august 2019, klokken 10:25
Litt interessert i de ulydene som nevnes her. Vi har gitt beskjed siden vi kjøpte vår brukt i fjor, at noe knirker fremme på venstre side. Lyden dukker oftest opp over fartsdumper i lav hastighet. Sist tapet de festene som holder baksetene 🙄 fordi «det ofte var årsak til gnisselyd»... Helbom. Hva var sagt at var årsak hos dere Moas?
#3
Kia Soul EV / Sv: Rekkeviddetest
onsdag 25. juli 2018, klokken 19:36
Forstår ikke helt rekkevidden enkelte får med sin Soul. Tok meg en superøkonomisk tur en fredagskveld for noen uker siden. Med 33% igjen lå jeg an til ~194km rekkevidde. Rett nok ikke helt flat «løype», men likevel.
#4
Kia Soul EV / Sv: Bagasjerom Soul EV
onsdag 25. juli 2018, klokken 19:28
PM?
#5
Kia Soul EV / Sv: Hva er din beregnede kjørelengde nå?
lørdag 23. juni 2018, klokken 15:45
Oj. Det var jo 100km mer enn vår. Kjører du "vanlig" eller er du veldig bevisst på kjørestil? :)
#6
Kia Soul EV / Sv: Hva er din beregnede kjørelengde nå?
fredag 22. juni 2018, klokken 16:27
Vår "sier" kun 125km rekkevidde ved fullt batteri, men så har vi bare kjørt den siden tirsdag. Har ikke rukket de 20 turene det tar å forandre forventet kjørelengde. Syns allikevel det var merkelig lavt.

Startet med 92% i dag, og kjørte 95km. Hadde 35% igjen hjemme. Turen inneholder et relativt lavt vestlandsfjell.

2016mod, 8000km
#7
Ja hva skulle man gjort uten forum... Tusen takk usikker, det gjorde susen. I alle fall foreløpig. Rart jeg ikke fikk tips av Kia-forhandleren om dette.
#8
Bilen ble levert på tunet i dag. Finfin service det. Det som ikke var like hyggelig var at infoskjermen var helt død. Den hadde virket de første 30min på turen, men så fikk ikke vedkommende som kjørte den på igjen. Det har ikke jeg heller lykkes med. Vi kommenterte etter prøveturen på lørdag at vi syns det var rart at ryggekamera ikke kom automatisk på når vi satte den i revers. Det kikka de på i går, og alt var da i orden. Vi har fått snakket med selger, og det skal selvsagt ordnes. Men litt surt at det ble slik.
#9
Kia Soul EV / Sv: Hjelp til "identifisering" av Kia Soul utgave
søndag 17. juni 2018, klokken 20:33
Takk for innspill. :)

Fikk ikke lagt ut bilder fra telefonen her, så det får bare være. Har sendt forespørsel til netteiger ang 32A 1-fas. Så langt virker EcoLite å treffe vårt behov/budsjett godt. Den hadde jeg kikket litt på før også.
#10
Kia Soul EV / Sv: Hjelp til "identifisering" av Kia Soul utgave
lørdag 16. juni 2018, klokken 20:53
Takker. :)  Nå starter jakten på lader til husveggen. For en som aldri har satt sine ben i et sikringsskap, så er det en jungel. ;)

Tenkte å legge ut noen bilder fra mobilen etterpå, så om noen vil komme med tips så gjør det gjerne. Svogeren er elektriker, så han tar seg av installasjon, men det finnes helt sikkert folk her som kan hjelpe med beste løsning for oss. Det er litt trangt i sikringsskapet, men vi kan fjerne trafoen til ringeklokken om det holder...? Jordfeilbryter bør vel også finnes i laderen pga trang sikringsboks..?  Fikk også beskjed om å sjekke inntaket på huset, og der er det tre stk 63A sikringer. Jeg er også usikker på hva vi egentlig trenger i en huslader for fremtiden, og hva som er viktig og ikke. Noe jeg HAR tenkt på er timeprising av strøm, så fint om det kan stilles inn i boksen. Det er vanskelig å vite HVA man skal spørre om når man er såpass grønn som jeg er, men ikke nøl med å komme med forslag/innspill. :)

#11
Kia Soul EV / Sv: Hjelp til "identifisering" av Kia Soul utgave
lørdag 16. juni 2018, klokken 18:24
Da ble det Kia Soul på oss. :)
#12
Kia Soul EV / Sv: Hjelp til "identifisering" av Kia Soul utgave
fredag 15. juni 2018, klokken 17:32
Takk takk. Vi får den ikke med hjem i morgen dersom vi velger å kjøpe den, men får den levert på tunet på mandag. Ikke verst. :)
#13
Kia Soul EV / Sv: Hjelp til "identifisering" av Kia Soul utgave
torsdag 14. juni 2018, klokken 18:45
Iom at vi nå vet at det er en 2016 mod OG at det sannsynligvis ikke er en Exclusive går vi heller for en vi vet er nettopp det. Den har kun gått noen få tusen km lenger, og vi skal prøvekjøre den på lørdag. Om alt er så bra som det ser ut, så kommer vi hjem med vår første elbil. :)
#14
Kia Soul EV / Sv: Hjelp til "identifisering" av Kia Soul utgave
torsdag 14. juni 2018, klokken 15:35
Da fikk jeg endelig VIN-nummeret, men det sa meg ikke så mye mer enn at det var som jeg trodde, en 2016 mod. Jeg klarer ikke å se hvilken utstyrspakke det er... Hvor/hvordan finner jeg dette..?
#15
Kia Soul EV / Sv: Hjelp til "identifisering" av Kia Soul utgave
torsdag 14. juni 2018, klokken 09:42
Takker for tilbudet, men det ble både for langt å kjøre, og for mange km på telleren.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA