Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Webster

#1
Zoe / Sv: Hva inngår i installasjon av lader?
onsdag 15. november 2017, klokken 12:07
Jeg hadde nylig en elektriker hos meg som installerte Pod Point. Hvis man har grunn til å klage på noe, burde man klage til Pod Point eller til elektrikerfirmaet?

Har ikke så mye erfaring med elektrikere og hva man skal forvente, men noen av tingene var:
Gjennomføringer i vegg var ikke veldig bra gjort. De var ikke tettet med akryl eller lignende og et bord hadde sprukket på utsiden av huset.
Det var ikke ryddet, så jeg måtte gå over der hvor elektrikeren hadde vært.
En vinduskarm hadde blitt brukt til å legge verktøy på, så jeg må kjøpe maling og utstyr og male det.
Brukte sikkert 30 minutter på å gå over å rydde. Og kommer sikkert til å bruke en time på å male vinduskarmen.
Vi fikk ingen gjennomgang av Pod Pointen, som det står på hjemmesidene at vi skal få.

Er dette gyldig grunn til å klage?

Takker for alle svar :)
#2
Har akkurat skrevet under kontrakt på en Zoe 40 2018 modell. Bytter da ut min Volvo S40 og dette blir min første elbil :) Bor i Vestfold og det blir sjeldent langkjøringer, så bilen er midt i blinken til behovet. Jeg lurer dog på om noen har erfaring med Pod Point'en og installasjonen som er inkludert i prisen.

Jeg har et gammelt hus med 2 fas inn i huset, må denne byttes? Komfyren skal ha like mange ampere som laderen fra sikringsskapet, derfor jeg spør.
Noen som har opplevd noen kostnader utenom det som er inkludert i installasjonsprisen?

Takker for alle svar på forhånd :)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA