Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Aloppes

#1
e-Golf / Sv: Car-Net igjen...
søndag 19. november 2017, klokken 17:39
Funket i morges, men nå er den nede igjen, det er jo helt latterlig! Har meldt fra til forhandler og det bør alle dere andre med samme problem også gjøre. Kanskje de prioriterer det.
#2
e-Golf / Sv: Oppdatering Car-Net
lørdag 11. november 2017, klokken 20:35
Min har vært delvis nede hele dag. Ser batteristatus og lokasjon, men får ikke satt på varme ++
#3
e-Golf / Sv: Varme i bil!
lørdag 11. november 2017, klokken 12:29
Har samme problem dersom car-net er nede som jo er ganske ofte. Irriterende at man ikke kan forlate bilen i eks 5 minutter uten at varmeapparatet slår seg av. i slike tilfeller er det jo tungvint, dvs å starte varme fra car-net appen, når man f.eks henter barn i bhg.
#4
e-Golf / Sv: nye e-golf - car-net og sikringer
lørdag 12. august 2017, klokken 19:29
fant den bak luka på venstre siden under rattet. Går greit å felle ned luken, man må kleemme hengslene lverst mot hverandre.
Hjalp inidlertid ikke å nappe ut sikringen til infotainment, car-net funker fortsatt ikke. Noen som har løsning på car-net?
#5
e-Golf / Sv: nye e-golf - car-net og sikringer
lørdag 12. august 2017, klokken 12:32
Ifl. instruksjonsboka ja, men fant ikke. Mulig jeg er blind altså...
#6
e-Golf / nye e-golf - car-net og sikringer
lørdag 12. august 2017, klokken 12:27
 Noen som vet hvor de innvendige sikringene er plassert på nye e-golf? Ifl. manual skal de være bak hanskerom, men der finner jeg bare kupefilter. Eneste silringene jeg har funnet er de i motorrommet. Car-net har låst seg og planen var å nappe ut sikringen til infotainment systemet. Ser det har fungert for andre som har hatt problemer med car-net.

Nye e-golf 2017
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA