Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - T.DOC

#2
e-Golf / Sv: Levering august/september
torsdag 17. august 2017, klokken 21:34
Jeg har fått bekreftet levering av min bil førskommende mandag. Bilen kom til Bekkelagskaia på mandag sammen med en haug av andre biler som også har hatt såkalt "utvidet kvalitetskontrol"l. Bestilte min bil i slutten av januar og bilen er ble produsert i uke 26 i Dresden. Totalt ca 8 mnd leveringstid, men gleder meg veldig til å hente den på mandag! :)
#3
e-Golf / Sv: Dresden-eGolf
fredag 11. august 2017, klokken 15:52
Jeg håper virkelig at det går fort nå.. Som du kan se av listen har jeg ikke noe spesielt forsinkende ekstrautstyr(tror jeg)
#4
e-Golf / Sv: Dresden-eGolf
fredag 11. august 2017, klokken 15:24
Min bil som ble produsert i uke 26 står fortsatt i Bremerhaven, jf status av selger tidligere i ettermiddag. Det er derimot satt inn en ekstra båt fra Bremerhaven som skal frakte 1200 biler over til Norge med avgang søndag. Krysser fingrene for at min bil er blant dem ;D
Bestilte forøvrig bil 27.jan = ca 8 mnd leveringstid
#5
Bestilte forøvrig bilen 27.Januar, så har tatt sin tid..
#6
Sitat fra: TM på lørdag 05. august 2017, klokken 08:24
Sitat fra: Ecinnaj på onsdag 05. juli 2017, klokken 23:35
Samme greia hær.
Bestilte i februar me produke 25/26 og levering i juli/ starten av august.
Fått oppdatering om produksjon uke 28 og levering september.

Men har hørt noe om at biler holdes til uke 30 nå så da blir det nokk enda mer forsinkelser vil jeg tro

Sent fra min SM-N910F via Tapatalk
Har dere hørt noe mer om forventet levering ? Denne såkalte "utvidet kvalitetskontroll" skulle vel være utført nå...eller blir det ytterligere forsinkelser ? Hvis de begynner med biler produsert i uke 24 så tar det kanskje litt tid før alle bilene fram til uke 30 er "kontrollert" ?

Min ble produsert i uke 26 i Dresden og ankom Bremerhaven torsdag kveld. Selger estimerer forsiktig levering innen 2 uker.
#7
e-Golf / Sv: Dresden-eGolf
onsdag 02. august 2017, klokken 16:53
2,5 mnd ventetid etter ferdig produsert er lenge å vente. Det bør kvalifisere for et prisavslag. Utrolig synd at de store nyhetene på e-golfen(foruten batteriet), forsinker levering så betraktelig. De burde tatt høyde for at de dynamiske baklyktene og active info display ville være populært. Selger sendte e-post i dag og håper levering i uke 34(tidligst). Kan ikke klage på servicen fra EA Bryn - de gjør virkelig det de kan.
#8
e-Golf / Sv: Dresden-eGolf
tirsdag 01. august 2017, klokken 21:32
Hei!
Ny i dette forumet, flott at man kan dele erfaringer og tips i en sånn tråd.
Jeg bestilte min e-golf FL 27.januar, og bilen ble produsert i uke 26 i Dresden. Indium grey, active info display, ryggekamera, mørke ruter, ambientebelysning, keyless og fjernlysassistent som ekstrautstyr. Synd den ikke får dynamiske LED-blinklys bak slik jeg ble forespeilet. Blir nok ettermontering av disse en gang i 2018. Fått informasjon om at bilen står i Mosel for utvidet kvalitetskontroll.. Vet ikke når jeg får bilen.
Har dere som ikke hadde fått levert bil i slutten av juni fått levert nå?


© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA