Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - zementh

Sider: [1] 2 3 4
1
e-Golf / Sv: Medfølgende type2-kabel på 20A? Ikke 32A?
« på: torsdag 03. mai 2018, klokken 19:04 »
Kabelen vil jo uansett begrense så du ikke får ladet med mer enn 20A så lenge laderen er enfase. Så etterpå at du hadde zapcharger som jeg regner med er koblet med 3-fase. Men jeg kontaktet Jan Tore Kopperud i Volkswagen Norge på Facebook for en tid tilbake angående kabel, og han sa det bare var å kontakte min forhandler hvis man vil bytte 20A-kabelen med en 32A 3-fas kabel kostnadsfritt.

2
Model S / Sv: Avstand og ACC
« på: torsdag 26. april 2018, klokken 16:45 »
Hvis du først trykker avstandsknappen i midten, så fungerer pluss og minus til avstand i noen sekunder. Mulig dette er forskjellig på biler med eller uten AID, jeg har AID og der fungerer det sånn. Når ikonet for avstand forsvinner fra dashboard, så fungerer knappene til fart igjen.

3
Model S / Sv: Avstand og ACC
« på: torsdag 26. april 2018, klokken 15:06 »

Det stemmer ikke at Golfen kun kan justeres i en retning. Du styrer dette opp og ned med piltastene på rattet.

Finnes ingen piltaster på rattet for avstandsregulering. Det er nok riktig som @gr sier, men det tar allikevel ikke mer enn maksimalt et 2-3 sekunder uavhengig av startposisjon.

Jo, du bruker de samme tastene som man justerer hastighet på ACC med.

4
e-Golf / Sv: SOS knappen i bilen - virker den?
« på: torsdag 26. april 2018, klokken 13:36 »
Jeg har prøvd skiftnøkkelknappen iallfall, og den virker. Da ringer den opp Vikings alarmsentral. Men de hadde ingen anelse om hvor eller hvem samtalen kom fra. Men det er mulig bilen sender mer informasjon hvis du bruker sos-knappen. Mener å ha lest at dette blir påbudt på alle biler i EU en gang i år eller neste år.

5
ChaDeMo/Combo hurtigladere / Sv: Error 22 - Veefil og ABB. Usb tilkoblet...?
« på: tirsdag 17. april 2018, klokken 13:42 »
Jeg fikk de samme feilmeldingene på Fortums ladere med e-golf en periode. Da var årsaken at kredittkortet jeg hadde registrert var utgått. Men det tok mange telefoner til Fortum før vi klarte å spore opp at det var grunnen, siden feilmeldingene ikke sa noe fornuftig, og de har heller ingenting som varsler det i deres systemer. Men med en gang de slettet kortet og satt det over til faktura virket alt som normalt igjen. Hos Grønn kontakt ble det automatisk overført til faktura når kortet gikk ut, så der opplevde jeg ikke problemet.

6
Elbilen i Samfunnet / Sv: Bomring og bombrikke
« på: torsdag 12. april 2018, klokken 16:05 »
Det skal lyse grønt hvis du har brikke, ingenting hvis du ikke har brikke.

7
e-Golf / Sv: e-max på Active Info Display?
« på: onsdag 11. april 2018, klokken 10:42 »
Mener du da at det reduseres og ikke går tilbake etter noen sekunder, eller at det reduseres og blir stående? Det er iallfall helt normalt at det reduseres i noen sekunder ved pådrag på min bil. Og at det forsvinner helt når det er under 50km rekkevidde igjen på GOM.

8
e-Golf / Sv: Ny oppdatering Car-Net
« på: fredag 16. mars 2018, klokken 15:25 »
Møller Bil Romerike hadde tre ukers ventetid på å få utført dette (første uka i April), og bilen skal være inne i 6 timer.

Skjønner egentlig ikke at de tradisjonelle bilprodusentene vil gjøre ting så utrolig vanskelig for seg selv, kontra å bare legge til rette for at folk kan gjøre programvareoppdateringene selv hjemme i sin egen garasje (ala Tesla).
Men dette kommer kanskje på I.D. plattformen, så vidt jeg har skjønt.

Det tar i hvert fall ikke 6 timer å gjøre selve oppdateringen. Jeg leverte bilen på Møller Kalbakken og de brukte ca. 1 time mens jeg prøvekjørte en annen bil. Og det var inkludert feilsøking på en frontlykt som lyser feil. De fortalte at selve oppdateringen tok  30-40 min. Men er enig i at det er veldig tungvint å måtte dra på verksted bare for å få en software update. Men på en annen side er jeg fornøyd med at ikke bilen må stå på verksted eller å måtte vente månedsvis i påvente av fysiske deler når det er andre ting. (ala Tesla)

9
e-Golf / Sv: Ny oppdatering Car-Net
« på: onsdag 14. mars 2018, klokken 23:34 »
Jeg fikk oppdatert min FL i dag, og nå virker car-net endelig som den alltid skulle gjort. Har testet av og på klima noen ganger, og nå bruker den ca 4-5 sekunder på å reagere. Ladestatus i appen virker som den er reell og ikke bare det den var sist jeg parkerte.  Så langt virker det lovende. Så nå virker det som "dvaleproblemet" er borte. Får bare håpe det holder seg slik fremover.

10
e-Golf / Sv: Hvordan sette øvre ladegrense?
« på: torsdag 01. mars 2018, klokken 10:34 »
Det er ikke fjernet. Men som nevnt over, så ligger det under Charging loacation. Du kan også stille det i carnet-appen (om du får den til å virke) /Charging location/Maximum charge. Det kan ikke stilles inn for generell lading, kun under Departure time.

11
Avansert: Batterier og Lading / Sv: Ny kurs til Salto boks
« på: torsdag 01. februar 2018, klokken 23:08 »
Trådstarter: Kjøp heller en boks som takler "alt". Som elektrolux foreslår dynamisk eller iallfall en som kan justeres manuelt, som f.eks. EcoLite.

electrolux: Hmm.. Zappi ser jo rett og slett nesten fantastisk ut, og spesielt til den prisen. Ser ut som den gjør nesten alt jeg trenger (vurderer 10kWp solcelleanlegg også nemlig), med unntak av å levere 3(2)-fas? Det er nok ingen nødvendighet så lenge en har lastdeling, men hadde vært kjekt å få spredd belastningen på den lille 3x56A 230V IT hovedsikringen min. Lurer også på rekkevidden på den trådløse kommunikasjonen? Det kan fort bli 20-25 meter (og et hus) mellom de tre ladeboksene jeg planlegger.

Jeg har vært i kontakt med myenergi angående trådløs rekkevidde på Harvi, de svarte da:

The Zappi comes with a standard 5m wired CT, but you can use our wireless sensor to avoid the wiring. Its range is quite big and is enough for several walls and up to 100m at least. So no worries for that !

12
e-Golf / Sv: Car-net i bilen
« på: tirsdag 30. januar 2018, klokken 11:21 »
Jeg har en 4G usb-pinne. Den er tilkoblet under wlan-innstillingene. Men jeg har slått av at bilene skal lage et nytt nett for å dele dette.

13
e-Golf / Sv: Car-net i bilen
« på: tirsdag 30. januar 2018, klokken 10:19 »
Jeg har akkurat det samme. Da jeg fikk bilen fungerte det greit, kunne gå inn å legge til og se rss-feeder for nyheter o.l. Men etter hvert har den sluttet helt å virke, nå får jeg bare error car net.

14
e-Golf / Sv: Få fotoboks varsling og hurtiglader oversikt i navigasjonen på FL golf
« på: onsdag 10. januar 2018, klokken 17:30 »
Kan man bruke Tom Tom app på e-golf 2018?

Ikke for iPhone iallfall, Android vet jeg ikke.

15
e-Golf / Sv: Brune skinnseter
« på: tirsdag 09. januar 2018, klokken 23:09 »
De amerikanske comfortsetene i kunstskinn (leatherette) ser ikke ut som dette, de er like som stoffsetene i Norge. Og disse setene er heller ikke Vienna skinn som selges i Europa, siden de har annen form og utseende, bl.a perforering i midtpartiet. Men siden den har blå sømmer på rattet, så kan det tyde på at noen har byttet seter og dørtrekk på en med stoff originalt. Det er nok rimelig sikkert en importbil siden den har dynamiske baklys.

Sider: [1] 2 3 4