Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - zementh

Sider: [1] 2
1
e-Golf / Sv: Dekk som ikke støyer?
« på: fredag 13. oktober 2017, klokken 09:32 »
Jeg har ContVikingContact 6. Tror det er bra dekk, men de støyer betraktelig mer enn sommerdekkene, dog uten den "syngende" lyden. Jeg hadde Michelin vinterdekk på min fossil SUV, og da jeg byttet til Goodyear var det som natt og dag. Virker som Goodyear er flinke på å lage dekk med lite støy. Jeg har også Goodyear sommerdekk på den andre bilen, men på den er vinterdekkene mye mer stille enn sommerdekkene.

2
e-Golf / Sv: Dekk som ikke støyer?
« på: torsdag 12. oktober 2017, klokken 23:56 »
Jeg genopliver lige denne tråd. Jeg har netop fået min FL300 egolf, og kan høre den summende tone. Frekvensen er konstant og uafhængig af omdrejningshastighed på hjulene.
Der var snak om i denne tråd, at problemet kunne være en resonans i Astana fælgene. Har nogen prøvet andre fælge som synes lyden forsvinder? Dækkene kan også være problemet.
Jeg tror ikke det er pga felgene. På min bil bruker jeg originaldekk, men på Skodafelger på sommerdekk. Og det er også en summende/syngende lyd. Minner litt lyden jeg får på min offroadsykkel i høy fart når dekkene har maksimalt lufttrykk. Jeg har akkurat lagt om til vinterdekk på Astana, og de har ikke den lyden. Men derimot er det mer av annen dekkstøy som oppstår på de, høres mer ut som vibrasjoner fra det grovere mønsteret. De har 2,5 i lufttrykk, sjekket aldri hva sommerdekkene som kom på bilen hadde, regner med det var 2,8. Så jeg tror det er kombinasjonen av dekk og høyt lufttrykk som lager mye av lyden, uten at jeg testet med forskjellig trykk på samme dekk.

3
e-Golf / Sv: eGolf for dummies: hvordan se % batteri?
« på: torsdag 12. oktober 2017, klokken 13:39 »
Jeg fikk akkurat samme intetsigende svar fra Møller. Trodde noe av poenget med et programmerbart display var at man kunne velge selv hva som hva som var overflødig eller ikke.

4
e-Golf / Sv: Navigasjon på E-golf
« på: torsdag 21. september 2017, klokken 14:02 »
I have a problem to use Google earth
I have connected WLAN to iphone and I can see the trafic. But still no option for google earth.

The Google earth option is removed from the 2018 facelift.

5
e-Golf / Sv: Lading av den nye e-Golf
« på: onsdag 20. september 2017, klokken 15:00 »
De ganger jeg har koblet til Grønn kontakts flexiladere, har jeg hver gang bare fått ca 4,4 kw med medfølgende kabel, det blir vel omtrent 20A. Men de er kanskje annerledes enn ladebokser folk har hjemme.

6
e-Golf / Sv: Lading av den nye e-Golf
« på: torsdag 14. september 2017, klokken 21:22 »
Siden jeg fikk min e-golf FL levert med bare 20A kabel, har Møller tilbydd meg å bytte til denne https://www.volkswagenbutikken.no/shop/no/vw/ladekabel-til-e-golf-70784xd-p uten kostnad. Vil det være noen ulemper utover at den er tyngre og tykkere enn originalkabel. Det står på nettsiden at den bare er 1-fase. Vil det da være ladestolper den ikke vil gi noe mer enn medfølgende 20A kabel? Skal ikke brukes til hjemmelading.

7
e-Golf / Sv: Erfaring VW plug & play sound system
« på: tirsdag 29. august 2017, klokken 21:34 »
Det er faktisk feil det som står der. Her http://www.golfgte.no/?PHPSESSID=u8m071qisrmvb5ik90r0rr9pp2&topic=295.0 er det iallfall noen som har fått den montert av forhandler i en GTE. Så jeg regner i grunn med at den vil fungere i e-golf, men Møller kundeservice kunne ikke gi noe svar. Så håpet at noen her kanskje hadde fått det gjort. Men anlegget er jo ikke likt på gamle e-golf/GTE som på facelift, så det kan jo også være et issue.

8
e-Golf / Erfaring VW plug & play sound system
« på: tirsdag 29. august 2017, klokken 21:04 »
Jeg valgte å kjøpe e-golf FL uten Dynaudio siden jeg trengte ekstra plass i høyden bak. Men ønsker noe mer trøkk i anlegget og lurer på om noen har fått satt inn en slik? Først og fremst lurer jeg på om den i det hele tatt passer til e-golf? Denne skal også være veldig enkel å ta inn og ut om man behøver plassen bak, da bare kobles det til en kortslutningadapter i kabelen, og anlegget er som originalt igjen.

https://www.volkswagenbutikken.no/shop/no/vw/volkswagen-plug---play-sound-system-000051419a-p

9
e-Golf / Sv: Astana originalfelger
« på: torsdag 17. august 2017, klokken 22:27 »
Takk for svar. Ja som du skriver så er det mange innlegg om temaet, men de fleste dreier seg om større felger, bredere dekk og lavere profil, og da blir det vel ofte en større forskjell i forbruk. Men det er jo betryggende å vite at der man trolig kan merke en liten forskjell på Astana og andre felger trolig bare er ved høy fart og ikke ved vanlig hverdagskjøring. Og tross alt er det jo kanskje om vinteren man trenger mest mulig rekkevidde om det er noen forskjell i det hele tatt.

10
e-Golf / Astana originalfelger
« på: onsdag 16. august 2017, klokken 16:15 »
Jeg får snart en FL e-golf og må derfor nå bestemme meg for felger til vinterhjul. Jeg syns jo ikke originalfelgene er veldig vakre, så jeg vurderer om jeg skal bruke de til vinterhjul. Men jeg gidder heller ikke å bruke mange tusen på nye sommerdekk og større felger, så jeg vurderer å kjøpe noen andre 16" felger som jeg kan få lagt originale sommerdekk over på. Det jeg lurer på er om noen har testet hvorvidt forbruket er merkbart høyere med andre 16" felger på originale sommerdekk? Siden Astana-felgene er laget såpass spesielle som de er, så burde det jo være en forskjell.

11
e-Golf / Sv: Lading av den nye e-Golf
« på: fredag 11. august 2017, klokken 19:47 »
::) Har FL Egolf. Elbilhjelpen kan mene hva han vil. Egolfen min lader 32A enfas, eller 2 x 16A ettersom hva som er koblet til. Hjemme har jeg enfas 32A vegglader, men får bare 20A med medfølgende Efgolf kabel. Har klaget til selger, som har sendt mail videre opp i Møllersystemet. Brosjyren jeg bestillte Egolfen fra reklamerte med medfølgende 32A kabel. Men den gir bare 20A på enfas, får 32A når koblet til ladestasjoner med 3fas (2x16=32). Håper flere klager på dette til Møller. De bare trenerer klagen/forespørselen min. Er ellers veldig fornøyd med valg av bil, men gruer meg til feil oppstår (hørt så mye negativt om møller)

Ja, jeg har også vært noe skeptisk til påstandene, men har ingen mulighet til å sjekke det uten tilgang på en ny eGolf. Noen i Østfold som har lyst til å ta en tur? Betaler med en gratis Type 2 veggholder ;) Tar vel 10 minutter å få sjekket dette ordentlig. Jeg har tilgang på 3-fase målere som viser strømtrekk pr. faseleder.

Jeg stiller gjerne min bil til rådighet etter jeg har mottatt den i løpet av en måneds tid. Er nysgjerrig på dette selv med tanke på hvordan jeg skal få lagt opp lading hjemme.

12
e-Golf / Sv: "Komforttelefon" vs "Premium telefonforberedelse"
« på: fredag 11. august 2017, klokken 00:05 »
Har en slik i min e-Golf. Fungerer absolutt OK. Huawei har flere slike. Pass på at du velger en med "Auto on/off" og LTE. De starter opp på rundt 4-5 sekunder etter at de får strøm. Husk å fjerne-PIN-koden, og bruk den med Data-SIM.Koster 4-500.- på eBay. Her er en med LTE. http://www.gearbest.com/network-cards/pp_669343.html?currency=NOK&vip=1041009&gclid=Cj0KCQjwiLDMBRDFARIsACNmiX9khwr1VOXcVPS7nDA4VAcdG88R34mcBJR0cozVGVECdzWoHB9OUL8aAsnkEALw_wcB

Bestiller du på Aliexpress, får du den også for godt under momsgrensa. Denne har til og med Telenorlogo av en eller annen merkelig grunn. https://www.aliexpress.com/item/Unlock-Huawei-E8372-LTE-USB-4G-USB-WiFi-Modem-car-wifi/32819973644.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.JMgLYD

13
e-Golf / Sv: Bekreftelse produksjon.
« på: onsdag 31. mai 2017, klokken 19:17 »
Jeg bestilte 7. mars og min forhandler har heller ikke fått noen annen info utover antatt levering i august.

14
e-Golf / Sv: Hvordan virker kø-systemet på den nye E-golf?
« på: tirsdag 16. mai 2017, klokken 13:29 »
Det skal sies at han virket ikke sikker i sin sak, så de er nok ikke helt samkjørte nei :)
Virker som bilselgere raskt tipper eller antar noe enn å si at de ikke vet det.

15
e-Golf / Sv: Hvordan virker kø-systemet på den nye E-golf?
« på: tirsdag 16. mai 2017, klokken 13:20 »
Ringte akkurat Møller nå, kundeservice kunne ikke svare på om det var noen forskjell på traffic jam assist og traffic assist. Men de satt meg over til en selger på Ryen og mente at det var det samme. Han sa også at han trodde at om du stoppet lenger enn 5 sek, så måtte du trykke på resume for å kjøre, kortere enn det så skulle bilen starte igjen av seg selv.

Sider: [1] 2