Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - zementh

Sider: [1] 2 3 4
1
e-Golf / Sv: Sporadisk feilmelding: Feil: Verksted!
« på: onsdag 15. august 2018, klokken 12:59 »
Jeg har hatt det samme, men bare et par ganger. Jeg nevnte det på verkstedet da jeg var inne for noe annet. Da slettet de feilmeldingen og sa at jeg måtte komme tilbake hvis det kom ofte. Har lest på fb at andre har byttet en bryter i girspaken når de har vært plaget med denne meldingen ofte.

2
e-Golf / Sv: Apple carplay krever jevnlig restart av Discover Pro
« på: onsdag 15. august 2018, klokken 10:22 »
Har du sjekket at Siri står på? Carplay virker ikke hvis hun er deaktivert på telefonen.

3
e-Golf / Sv: Oppgradering av standard stereoanlegg e-golf
« på: fredag 10. august 2018, klokken 13:39 »
Jeg sjekket en del om dette før jeg fikk min bil, og fikk tilbud på 13000,- for å få byttet alle høyttalere, samt sub og forsterker/dsp og demping av dører. Dette var da Helix match plug and play. De har egne høyttalere som er spesielt tilpasset VW. Forsterker og kabling er plug and play, så det er bare å plugge rett inn i den integrerte spilleren. Men høyttalerne krever litt mer jobb å bytte. Jeg kunne også kjøpe alle delene løst for 9500,- hvis jeg ville gjøre det selv.
Dette er konponentene: Match PP62DSP, Match MS62C-VW.1 og Match PP 7S-D/PP 8E-Q. Med dette så får du nok et anlegg som er vel så bra som det fabrikkmonterte Dynaudio-anlegget. Nå skal det sies at jeg endte med å ikke gjøre noenting siden det er kona som endte med å bruke bilen i det daglige, og hun syns originalstereoen holder lenge.  Det originale anlegget er overraskende bra hvis du ikke skal spille veldig høyt.

4
e-Golf / Sv: Redusert rekkevidde?
« på: onsdag 01. august 2018, klokken 16:33 »
Min fikk også merkbart lavere km på GOM etter oppdateringen som fikset bl.a. car-net, tror den het 91r3. Så det er nok som flere her sier at de har bare gjort den mer realistisk. Jeg har iallfall ikke merket noe mindre rekkevidde i praksis  på min som har gått 16000 km.

5
e-Golf / Sv: Cybex Sirona i e-golf?
« på: mandag 25. juni 2018, klokken 14:27 »
Jeg har Cybex Sirona i e-golf. Tror det er original, den er iallfall 3 år gammel. Ikke noe problem for meg som er 186 å sitte i passasjersetet foran den. Har riktignok ikke testet å ha den bak førersetet, men tror ikke det blir noe problem der heller. Men jeg har også et besafe izi X3 i den andre bilen, det anbefales ikke å bruke i golf, siden det krever mer plass enn Sirona.

6
e-Golf / Sv: Medfølgende type2-kabel på 20A? Ikke 32A?
« på: torsdag 03. mai 2018, klokken 19:04 »
Kabelen vil jo uansett begrense så du ikke får ladet med mer enn 20A så lenge laderen er enfase. Så etterpå at du hadde zapcharger som jeg regner med er koblet med 3-fase. Men jeg kontaktet Jan Tore Kopperud i Volkswagen Norge på Facebook for en tid tilbake angående kabel, og han sa det bare var å kontakte min forhandler hvis man vil bytte 20A-kabelen med en 32A 3-fas kabel kostnadsfritt.

7
Model S / Sv: Avstand og ACC
« på: torsdag 26. april 2018, klokken 16:45 »
Hvis du først trykker avstandsknappen i midten, så fungerer pluss og minus til avstand i noen sekunder. Mulig dette er forskjellig på biler med eller uten AID, jeg har AID og der fungerer det sånn. Når ikonet for avstand forsvinner fra dashboard, så fungerer knappene til fart igjen.

8
Model S / Sv: Avstand og ACC
« på: torsdag 26. april 2018, klokken 15:06 »

Det stemmer ikke at Golfen kun kan justeres i en retning. Du styrer dette opp og ned med piltastene på rattet.

Finnes ingen piltaster på rattet for avstandsregulering. Det er nok riktig som @gr sier, men det tar allikevel ikke mer enn maksimalt et 2-3 sekunder uavhengig av startposisjon.

Jo, du bruker de samme tastene som man justerer hastighet på ACC med.

9
e-Golf / Sv: SOS knappen i bilen - virker den?
« på: torsdag 26. april 2018, klokken 13:36 »
Jeg har prøvd skiftnøkkelknappen iallfall, og den virker. Da ringer den opp Vikings alarmsentral. Men de hadde ingen anelse om hvor eller hvem samtalen kom fra. Men det er mulig bilen sender mer informasjon hvis du bruker sos-knappen. Mener å ha lest at dette blir påbudt på alle biler i EU en gang i år eller neste år.

10
ChaDeMo/Combo hurtigladere / Sv: Error 22 - Veefil og ABB. Usb tilkoblet...?
« på: tirsdag 17. april 2018, klokken 13:42 »
Jeg fikk de samme feilmeldingene på Fortums ladere med e-golf en periode. Da var årsaken at kredittkortet jeg hadde registrert var utgått. Men det tok mange telefoner til Fortum før vi klarte å spore opp at det var grunnen, siden feilmeldingene ikke sa noe fornuftig, og de har heller ingenting som varsler det i deres systemer. Men med en gang de slettet kortet og satt det over til faktura virket alt som normalt igjen. Hos Grønn kontakt ble det automatisk overført til faktura når kortet gikk ut, så der opplevde jeg ikke problemet.

11
Elbilen i Samfunnet / Sv: Bomring og bombrikke
« på: torsdag 12. april 2018, klokken 16:05 »
Det skal lyse grønt hvis du har brikke, ingenting hvis du ikke har brikke.

12
e-Golf / Sv: e-max på Active Info Display?
« på: onsdag 11. april 2018, klokken 10:42 »
Mener du da at det reduseres og ikke går tilbake etter noen sekunder, eller at det reduseres og blir stående? Det er iallfall helt normalt at det reduseres i noen sekunder ved pådrag på min bil. Og at det forsvinner helt når det er under 50km rekkevidde igjen på GOM.

13
e-Golf / Sv: Ny oppdatering Car-Net
« på: fredag 16. mars 2018, klokken 15:25 »
Møller Bil Romerike hadde tre ukers ventetid på å få utført dette (første uka i April), og bilen skal være inne i 6 timer.

Skjønner egentlig ikke at de tradisjonelle bilprodusentene vil gjøre ting så utrolig vanskelig for seg selv, kontra å bare legge til rette for at folk kan gjøre programvareoppdateringene selv hjemme i sin egen garasje (ala Tesla).
Men dette kommer kanskje på I.D. plattformen, så vidt jeg har skjønt.

Det tar i hvert fall ikke 6 timer å gjøre selve oppdateringen. Jeg leverte bilen på Møller Kalbakken og de brukte ca. 1 time mens jeg prøvekjørte en annen bil. Og det var inkludert feilsøking på en frontlykt som lyser feil. De fortalte at selve oppdateringen tok  30-40 min. Men er enig i at det er veldig tungvint å måtte dra på verksted bare for å få en software update. Men på en annen side er jeg fornøyd med at ikke bilen må stå på verksted eller å måtte vente månedsvis i påvente av fysiske deler når det er andre ting. (ala Tesla)

14
e-Golf / Sv: Ny oppdatering Car-Net
« på: onsdag 14. mars 2018, klokken 23:34 »
Jeg fikk oppdatert min FL i dag, og nå virker car-net endelig som den alltid skulle gjort. Har testet av og på klima noen ganger, og nå bruker den ca 4-5 sekunder på å reagere. Ladestatus i appen virker som den er reell og ikke bare det den var sist jeg parkerte.  Så langt virker det lovende. Så nå virker det som "dvaleproblemet" er borte. Får bare håpe det holder seg slik fremover.

15
e-Golf / Sv: Hvordan sette øvre ladegrense?
« på: torsdag 01. mars 2018, klokken 10:34 »
Det er ikke fjernet. Men som nevnt over, så ligger det under Charging loacation. Du kan også stille det i carnet-appen (om du får den til å virke) /Charging location/Maximum charge. Det kan ikke stilles inn for generell lading, kun under Departure time.

Sider: [1] 2 3 4