Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Grumle

#1
Tidlige elbiler: PSA / Berlingo delebil
søndag 07. februar 2021, klokken 11:35
Hei. Om noen er ute etter meget bra celler,
sagemboks eller andre deler fra en Berlingo
er det bare å ta kontakt på 97127222.

Demonterer det viktigste i helgen, resten av bilen går på huggeren om en ukes tid.

Bilen har ingen feilmeldinger og går fint rundt 7 mil
på sommeren. Grunnen til vraking er rust i gulvet.

Kan være behjelpelig med transport om du kjøper det meste av delene. Har vel rundt 40 celler til sammen. 2 sagembokser og 3 motorer. 2 til berlingo og en til saxo/106. Kan få det for 3000,-

Send melding om du trenger andre deler også.

Delene befinner seg i Brumunddal.
#2
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Dårlig motorkraft og svidd lukt
fredag 03. januar 2020, klokken 10:52
Ville sjekket begge bremsekalipperene forran.
Mulig dette ikke merkes før man har kjørt å brukt bremsene en stund, da varme kan gjøre at bremsestempelet går tregere i kalipperen. På bremseklossene er det ett belegg som lukter litt som svidd elektronikk når det blir varmt nok.

Neste gang du er ute å kjører å merker samme problem så kan du gå ut å legge hånden på utsiden av alle 4 felgene, er en felg varmere enn de andre så har du mest sannsynlig funnet synderen.
#3
Tidlige elbiler: PSA / Batterikasse motorrom Berlingo
tirsdag 03. desember 2019, klokken 15:13
Hei. Har ett par defekte celler i kassen som sitter
i motor rommet på Berlingoen. Noen som har en grei beskrivelse på hvordan dette skal gjøres ? Må jeg ut med sagemboksen ? Ser nesten ut til å klare å få lirket av lokket om jeg tar bort topp dekselet og kablene inn til sagemboksen samt vannpåfyllings stussene ? Men beste er kanskje å demontere sagem boksen ? Hvordan er denne festet ?
#4
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Problem med Ladeluke
tirsdag 16. april 2019, klokken 22:28
Supert! :) Bor i Brumunddal så bør nok sendes, om du har muligheter for det ? Men vi kan kanskje ta det videre på pm ? :)
#5
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Problem med Ladeluke
fredag 12. april 2019, klokken 14:55
Sendt deg pm city-stromer :)
#6
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Problem med Ladeluke
torsdag 11. april 2019, klokken 18:46
Får også opp en feilmelding om at ladekabelen er tilkoblet så tydelig noe muffens der.
#7
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Problem med Ladeluke
torsdag 11. april 2019, klokken 17:40
Det er ikke selve luken som dekker kabelen når bilen lader, men det dekselet som dekker for polene når ladekabelen ikke er koblet i som virker å være problemet. Eller rettere sagt den bakre av de to så må nok bytte hele innmaten. Er det noen av dere som har noe sånn liggende ? og som er villig til å sende ? :)
#8
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Problem med Ladeluke
torsdag 11. april 2019, klokken 17:29
Tok en nærmere titt nå og virker å være platen i bakkant, inne i ladeluken som er problemet, da det er knekt på ene siden. Må man av med hele skjermen for å komme til sånn at man får ut ladeluken ?
#9
Tidlige elbiler: PSA / Problem med Ladeluke
torsdag 11. april 2019, klokken 10:51
Hei. Har den siste uken hatt problemer med å få mekanikken i ladeluken når man setter i ladekabelen til å virke. Tenkte å demontere ladeluken i dag for å se hva som kan være problemet. Noen som har vært borti samme problem og har noen tips ? :) Har 3 ladekabler og alle tre har jeg vanskligheter med å klikke skikkelig inn sånn at bilen starter å lade så tipper det er noe inni ladeluken som er slitt/ødelagt. Ser det er ett par bevegelige tapper på hver side inni luken og den ene virker å være knekt, kanskje dette skaper problemer ? Nå har bilen gått 150.000 så kanskje ikke rart luken er kranglete..   Eventuelt noen som har en lade luke til salgs,  sånn i tilfelle jeg ikke får reparert den ? :)
#10
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Ombygd D batteri ?
mandag 26. november 2018, klokken 16:36
Ok :) Takk
#11
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Mål på simering
mandag 26. november 2018, klokken 16:35
Takk :)
#12
Tidlige elbiler: PSA / Mål på simering
mandag 26. november 2018, klokken 13:34
Hei. Ser at det svetter litt rundt der drivakslene går inn på motor/gear så tenker å bytte disse. Noen som vet målene eller delenummer på dem sånn at jeg får bestilt dem før jeg demonterer ?

Er det samme type simmering på lang og kort motor ?
#13
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Ombygd D batteri ?
søndag 25. november 2018, klokken 21:26
Takker for svar! :) Er det greit å bruke dette om man endrer litt på vannpåfyllings slangene ?
#14
Tidlige elbiler: PSA / Sv: Ombygd D batteri ?
lørdag 24. november 2018, klokken 00:53
Er de forskjellig fra psa ? Det stammer fra pakken som satt i berlingoen, da jeg kjøpte den. Var faktisk det batteriet som målte høyest volt, men tok ett annet da jeg ble litt usikker på kobling av gummislangene til batterivann.
#15
Tidlige elbiler: PSA / Ombygd D batteri ?
fredag 23. november 2018, klokken 21:46
Pussig. Ingen av de andre batteriene jeg har av hverken D eller G har vannpåfyllingstutene på toppen vendt ut mot polene. Kan dette være ombygget for å fungere som ett G batteri ? Ser ingen tegn til at det har blitt plugget igjen hull på andre siden.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA