Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - LarsAa

#1
Forvarming fungerer fra App selv om man ikke har abonnement. Resten av fjernstyringsfunksjonene deaktiveres (låse/låse opp, tute med horn) - men det er jo begrensa hvor viktig det er. Forvarming funker og det er viktigst
#2
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Merkelig feilmelding dekktrykk
onsdag 22. august 2018, klokken 20:28
Ref bilde - Noen som skjønner hvorfor jeg får feilmelding på dekktrykk på det venstre forhjulet når høyre har samme trykk?
#3
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Sv: Klimaanlegget i Ampera-e
tirsdag 20. juni 2017, klokken 08:40
Hva med mulighet for å stille inn timer på klimaanlegg/forvarming? Man kan slå på i app og på knappene på nøkkelen, men har ikke funnet noe sted hvor man kan slå på dette til et angitt tidspunkt. Noen som har noe info om det?

Greit nok nå på sommeren, men skulle gjerne hatt dette hver morgen til vinteren - varm bil ved avreise kl 0700. Blir jo håpløst hvis man må huske å slå dette på hver morgen i appen!?
#4
Da har jeg hatt bilen en døgns tid og er stort sett superfornøyd - men har allerde fått opp en liste med ting som jeg savner - og som jeg håper noen kanskje har svar på - evt at det vil bli fiksa i en oppdatering:

1. Sidespeil felles ikke inn når man låser bilen!? Jeg kan felle de inn manuelt ved knappen i døra, men de slås ikke inn når man låser.

2. Mulighet for å stille inn timer på klimaanlegg/forvarming. Man kan slå på i app og på knappene på nøkkelen, men har ikke funnet noe sted hvor man kan slå på dette til et angitt tidspunkt. Greit nok nå på sommeren, men skulle gjerne hatt dette hver morgen til vinteren. Blir jo håpløst hvis man må huske å slå dette på hver morgen i appen!?

3. Ved lading på ladestasjon (altså mer enn de 6/10A) - er det noe sted man kan se hvilken effekt bilen lader på? Det kommer opp et tidspunkt for når lading er ferdig i instrumentpanelet, men har ikke sett noe om hvilken Ampere den trekker. Heller ikke mulighet for å justere dette opp/ned slik man kan på Tesla.

Noen som har løsninger eller gode tips rundt disse punktene?

Var ellers litt skuffa over akselerasjon på bilen de første minuttene bak rattet - inntil jeg fant SPORT knappen ;)

#5
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Sv: Lading av Ampera-e / Bolt
onsdag 15. februar 2017, klokken 20:30
Noen som har bekrefta info på hvilke(n) ladekabler som leveres med bilen?
#6
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Sv: Leveringsdato på Ampera-E
torsdag 15. desember 2016, klokken 19:17
Sitat fra: pilt på torsdag 15. desember 2016, klokken 18:11
Sitat fra: LarsAa på torsdag 15. desember 2016, klokken 15:39
Bekrefta kontrakten min hos Thrane Steen på Skøyen idag. Bestille 17/9. De opplyste at det ikke gis noen form for rabatter, heller ikke storkunderabatt. Opel Norge har gitt sentral instruks på dette til alle forhandlere ifølge selgeren.. kjipt, men det betyr nok at de har skvisa ut alt de kan av marginer allerede.
Bare dro du innom? Det sto jo i mailen at vi skulle vente til vi ble kontaktet av selger. "For at vi skal klare å håndtere dette på en god måte for alle parter ber vi deg avvente til en av våre selgere kontakter deg for nærmere avtale rundt den endelige kontrakts skrivningen."

Jepp, så det stod det jeg også, men tenkte at det ikke kunne skade å stikke innom. Og der vanka det både kaffe og smil når jeg kom inn
#7
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Sv: Leveringsdato på Ampera-E
torsdag 15. desember 2016, klokken 15:39
Sitat fra: knut.aulie på torsdag 15. desember 2016, klokken 00:33
Sitat fra: Olemann på torsdag 15. desember 2016, klokken 00:01
Og siden alt tyder på at de dropper den vanlige storkunderabatten så får de dermed solgt demoene til en pris ikke mye under de nye. 
Hvor har du dette fra?

Bekrefta kontrakten min hos Thrane Steen på Skøyen idag. Bestille 17/9. De opplyste at det ikke gis noen form for rabatter, heller ikke storkunderabatt. Opel Norge har gitt sentral instruks på dette til alle forhandlere ifølge selgeren.. kjipt, men det betyr nok at de har skvisa ut alt de kan av marginer allerede.
#8
Ampera-e/Chevrolet Bolt / Sv: Hjemmeladere?
torsdag 15. desember 2016, klokken 15:30
Skrev kontrakt hos Thrane Steen på Skøyen idag.  De bekrefta at det IKKE er mva fritak for hjemmeladere da den ikke er "en del av bilen".

Hjemmelader kosta visstnok ca 11900,- inkl montering men han hadde null info om hva slags type etc. Var uansett ikke noe problem å legge dette til senere når det nærmer seg levering...
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA