Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - ludobrikke

#1
Jeg bestilte sort LE hos BNH Oslo 8.11 og fikk bil i dag. Hentet den i Røyken.  Ikke så lett å forstå utleveringssystemet.  Fikk bilen med 75% batteri og har kjørt 150 km. 15 km rekkevidde igjen.  Virker bra så langt.  :)
#2
e-up! / Sv: Fotokonkurranse. Garmin og rekkeviddeindikatoren
mandag 03. august 2015, klokken 14:23
Fornøyd med 135 km og restrekkevidde på 17 km i går. Kjørte fra Søndre Land til Oslo Mortensrud i går ettermiddag. Ladekø på kiwi Roa gjorde at vi ikke giddet å stoppe der.

Holdt fartsgrensen hele veien og lagde ikke kø. Lang 70 sone gjennom Hakadal hjelper på.
To voksne og to barn i bilen og eco+ store deler av turen. Hadde det ikke vært for Skulleruddumpa hadde gjennomsnittet blitt under 10.
#3
e-up! / Sv: Kort kjørelengde
mandag 13. oktober 2014, klokken 13:44
I går kjørte jeg Oslo - son og tilbake. 98 km på telleren og 12 km igjen da jeg parkerte hjemme. Da gikk det fort nedover (var litt sent ute til håndballkamp) på motorveien og litt saktere hjem igjen. ca 10 grader. Ikke oppvarmet bil og normalmodus helt til bilden slo på eco selv da det gjensto 30 km på batteriet. Hadde håpet på litt mer rekkevidde.
Min bil er noen uker gammel og har gått 600 km.

#4
Det kommer vel an på måten å regne.
Jeg har reservert en Eup og er i ferd med å ta steget i den elektriske bilverden. Forsøker nå å selge en dieselbil kjøpt for 380' for 5,5 år siden. Har fått et bud på 175', dvs 36' i årlige verditap. Med 30' i verditap på elbil og med vårt bruksmønster ca 20' spart i bom, drivstoff, årsavgift etc så blir det et positivt regnestykke.
I tillegg den gode samvittigheten, som ikke er lett å sette pris på :)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA