Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Bolfus

#1
BMW i3 / Sv: Kjetting eller autosock til i3?
søndag 10. desember 2023, klokken 16:20
I dag fikk jeg prøvd autosock til i3'en for første gang, og jeg er kort sagt frelst. Det var utrolig mye greiere enn å legge på hurtigkjettinger og fungerte helt upåklagelig. Skulle rygge opp en relativt bratt bakke på et underlag av is/komprimert snø, med fersk snø på toppen. Uten autosock ble det bare dekkspinn, ingen grep i det hele tatt. Godt julegavetips til andre i3-eiere dette!
#2
BMW i3 / Sv: Kjetting eller autosock til i3?
torsdag 30. november 2023, klokken 13:19
Mange takk for tipset! Jeg har nå bestilt autosock str. 695 - gleder meg til å prøve!
#3
BMW i3 / Kjetting eller autosock til i3?
søndag 26. november 2023, klokken 16:13
Når jeg googler etter kjetting eller andre løsninger for dimensjonen 155 70 r19 så finner jeg fint lite. Er det virkelig sånn at det ikke finnes noen kompatible kjettinger eller autosock-løsninger for i3?

Skulle ønske at jeg kunne slippe å måtte bruke C-Zeroen de dagene kjetting er nødvendig eller kan tenkes å bli nødvendig, for det er ikke akkurat noen bra vinterbil (sånn bortsett fra at den er kompatibel med kjettinger).
#4
Elbiler i media / Sv: Advarer mot hurtiglading av elbiler
torsdag 13. april 2023, klokken 09:22
Lurer på om dette er en problematikk som blir borte når/dersom solid-state batterier kommer? For de mange som ikke har tilgang til fast parkeringsplass så vil jo hurtiglading kanskje være eneste måte å lade på. Akkurat som bensinstasjoner er eneste alternativ for ICE biler.
#5
Dette dokumentet er helt uvurderlig, Finnøy! Bruker det periodisk for å sjekke om det har kommet nye biler som kvitterer på mine, (åpenbart litt sære) krav. Også er det veldig nyttig å ha i bakhånd når kolleger eller andre spør om råd til neste bilkjøp. Kult at du har holdt det gående i 5 år!
 
#6
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Problem med Tapatalk
søndag 26. mars 2023, klokken 20:09
Oppgraderingen ser ut til å ha forpurret sammenkoblingen med Tapatalk dessverre. Håper det kan fikses, selv om forumet later til å fungere mye bedre på mobil nå enn før oppdateringen.
#7
Jeg kjører vår i3 120ah mellom Drammen og Mo i Rana (1000km) tre ganger i året. Det er en flott bil til langturer. Hadde selvfølgelig ikke takket nei til raskere lading, men samtidig så går det helt greit med 50kw også.

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

#8
Drammen: Fire lynladere fra Kople har kommet opp på parkeringsplassen ved Elkjøp/Power Rundtom. Så ikke ut til at de var operative i går kveld.

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

#9
Siste nytt fra elbil.no / Sv: Er det mulig?
mandag 14. november 2022, klokken 22:36
Enig. Nå gjentas overskriften fire ganger etter hverandre, og sånn skal det vel ikke være?

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

#10
Kjøpe elbil? / Sv: VW rene hemmelighet
søndag 22. mai 2022, klokken 23:57
Enig. Min drømmebil er en i-miev med 600km rekkevidde. Hvis de i tillegg kunne gjort den rustfri så hadde jeg aldri mer trengt å kjøpe en annen bil.

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

#11
Vil bare si tusen takk for den jobben du gjør med å utvikle og vedlikeholde dette dokumentet! Det blir bare mer og mer nyttig etthvert som det kommer flere modeller på markedet.

Sent from my ASUS_Z017D using Tapatalk

#12
Flytta fra landet og inn til Oslo i 2010, og lærte meg å kjøre i byen takket være firmaets Think City. Liten, enkel, kjapp og oversiktlig. Gjort en tabbe? Ta en spansk en. Helt perfekt bil for all kjøring innafor ring 3. Jeg savner den bilen.
#13
Jeg bor en halvtime utenfor Oslo (med to biler) og er en av dem som kunne tenke meg å flytte inn til et bilfritt Oslo, dersom det hadde blitt noe av.
#14
Finnmark elbilforening / Sv: Let's start...
søndag 13. desember 2020, klokken 22:46
Gratulerer med bra og fornuftig bil. Har selv hatt  en trilling i syv år nå og har vansker for å tro at jeg noensinne vil bli like fornøyd med noen annen bil i fremtiden.

Du er sikkert klar over at det finnes en del vintermodifikasjoner som kan være spesielt relevante for deg, feks etterisolering av varmetank, vannrør, montering av kupévarmerkontakt, etc. Biltema og Jula har hurtigkjettinger som passer - det kan jeg anbefale, for Trillingene har god plass i hjulbuene. Antispinn kan deaktiveres helt, noe som er bra da den er litt vel primitiv ifht mer moderne biler.
#15
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Gir og smøring
tirsdag 08. desember 2020, klokken 22:51
Teflonspray har tatt min fra å være helt stuck til å gli som ny. Hadde et par episoder i høst hvor jeg måtte ut av bilen og røske i den girarmen for å få bilen i P etter parkering.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA