Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - GOS

Sider: [1] 2 3 ... 88
1
Model 3 / Sv: Vurderer ny Model 3 , noen spørsmål
« på: i dag kl. 10:54 »
Men at dekken ødelegger lakken, er det en erfaring andre har gjort?

Sent fra min BLA-L29 via Tapatalk

Har ikke erfaring selv, men har hørt om andre. Om bilen har ett fnugg av skitt, eller innsiden av dekket er skittent, så vil det skape riper når vinden fører til at dekket blafrer. Så spørs det på hvor kresen du er og hvor mye du bryr deg om at det er små riper i lakken. Jeg har for eksempel aldri børstevasket min Model S på mine 4 1/2 år for å unngå riper. Kun håndvask.

2
Model 3 / Sv: Vurderer ny Model 3 , noen spørsmål
« på: i dag kl. 09:44 »
Er jo rammeløse vinduer, så ville hatt dekken over bilen når det er varslet snø eller is om natta, for å unngå fastfryste vinduer og dørhåndtak

Sent fra min BLA-L29 via Tapatalk

Og gjør du det så får du stygg lakk med på kjøpet:-)

3
Model 3 / Sv: Dekk
« på: i dag kl. 06:56 »
Jeg har kjøpt ny bil to ganger på vinteren, for begge (Outlander og Leaf) har forhandlerene lagt på vinterdekk og plassert sommerdekkene bak i bil...intet problem for Tesla heller anter jeg.

Tesla har nektet tidligere år  i slike tilfeller. Tror ikke kapasiteten/viljen deres er blitt så mye bedre, men en får jo bare spør dem/forsøke, så ser en jo det.

4
Model 3 / Sv: Dekk
« på: i dag kl. 06:52 »
Hva mener du? ...at andre forhandlere ikke vil skifte hjul på bilen din?... det tror jeg, forutsatt at du betaler for det selvfølgelig. Dersom du kjøper vinterhjul sammen med bilen, tror jeg de fleste forhandlere pleier å levere med vinterhjul om vinteren.

Når det gjelder Tesla, håper jeg at de leverer bilene på vinterhjul når utlevering er på vinteren, forutsatt at man bestiller vinterhjul av Tesla. Nødløsningen dersom det er vinterføre, blir i så fall å ta med hurtigkjetting og kjøre til nærmeste dekkverksted, eller skifte selv på parkeringsplassen utenfor.

Du må lese hva det var jeg svarte på, som du selv også har kopiert i ditt innlegg. Poenget til spørsmålsstiller var hva som skjer dersom han/hun IKKE kjøper vinterdekk hos Tesla. Om du kjøper vinterdekk hos Tesla så legger de selvfølgelig på vinterdekkene om du ønsker det Om du bare bestiller ETT sett (de som følger med bilen) hos Tesla så får du IKKE vinterdekk. Det gør du heller ikke hos andre leverandører.

Om du kjøper en ny Audi og IKKE bestiller vinterdekk der i tillegg til det dekksettet som følger med bilen, så får du også der levert bilen med sommerdekk. Ingen bytter ut sommerdekkene som kommer fra fabrikken il vinterdekk fordi bilen leveres ut om vinteren.

Det er veldig få nybilselgere ved utlevering av ny bil som ønsker å legge på nye felger/dekk som du har kjøpt en annen plass, selv om du betaler dem for det. De som har prøvd hos Tesla tidligere har fått nei.


Det enkleste er å kjøpe hos Tesla så er en kvitt problemet.


5
Model 3 / Sv: Dekk
« på: i går kl. 22:02 »
Så hvordan løses det hvis bilen kommer med sommerdekk og man ønsker å kjøpe litt rimeligere vinterdekk fra andre enn Tesla?

Da må du kjøre til dekksjappa på sommerdekk, eller du må ha med deg vinterdekkene og legge om selv på parkeringsplassen til Tesla. Tesla gjør det ikke for deg. (Det gjør heller ikke andre forhandlere når du kjøper ny bil hos dem)

6
Model 3 / Sv: Dårlig nyhet om takstativ
« på: i går kl. 15:26 »
Dere kan diskutere dere blå på både takstativ og hengerfeste, det er det som blir stående i vognkortet som har betydning. Står det 0kg på begge så er saken avgjort. At ikke Tesla offentliggjør hva som kommer/er kommet i forbindelse med typegodkjenning i EU kan være fordi at de faktisk ikke er ferdig med typegodkjenningen enda.

Dette stemmer vel ikke helt!? Dette var diskutert for mange år siden når det gjaldt taklast på Model S også. Den sto også med 0 som taklast i vognkortet, og biltilsynet bekreftet at vi allikevel kunne ha de 70 kg eller hva det nå er på taket på Model S. Jeg frykter ikke å få bot når jeg har last på taket på min Model S.

(Ser at om jeg går inn på Vegvesenet. no nå så står det følgende på min Model S: "Maks taklast  Ikke oppgitt". Jeg har ikke fått nytt vognkort etter at min S var ny så det står nok sikkert 0 der fremdeles....om det står noe i det hele tatt)

7
Model 3 / Sv: Dekk
« på: mandag 17. desember 2018, klokken 21:26 »

OK :) Kan jeg da bare endre på bestillingen min uten at det går utover leveringstiden? Nå som jeg først har bestilt kan ikke bilen komme fort nok :)


Du kan ikke ENDRE fra sommerdekkene til vinterdekk, men du kan legge til vinterdekk.

Ingen bilmerker i Norge leveres kun med vinterdekk. Da må du betale ekstra.

8
Model 3 / Sv: Dekk
« på: mandag 17. desember 2018, klokken 21:12 »
jo. Det er en som postet her at han hadde spurt Tesla om det og de sa at den kommer med all season dekk. Men vi tar alt de selgerne sier med en klype salt siden de har ikke så veldig mye info om det selv.
[/quote]


Da bør han spør den samme selgeren om også S og X også leveres med All Season dekk. Om han så svarer det samme så bør han søke ny jobb.....eller gå til sjefen og be om opplæring!

9
Model S / Sv: Takstativ - Thule eller Whispbar
« på: mandag 17. desember 2018, klokken 21:11 »
Tesla sitt takstativ er laget av Whispbar. Det har en flatere profil enn Thule sin aerobar.
Thule sin konkurrent heter Wingbar

10
Model 3 / Sv: Dekk
« på: mandag 17. desember 2018, klokken 16:37 »
Tesla har vel ikke sagt at de kommer med All Season dekk i Norge. Der kommer de nok med sommerdekk slik de gjør på S og X


11
Model S / Sv: Takstativ - Thule eller Whispbar
« på: mandag 17. desember 2018, klokken 11:50 »
Thule har støtter som ser ut som en T mens Whispbar har en L. Derved er Thule lengre og stikker mer ut over sidene til bilen.

Dette er en sannhet med modifikasjoner da Thule har både det du kaller T og L. Jeg har hatt "L" varianten av begge leverandørene på min model S.

EDIT: Ser andre mer eller mindre har svart det samme allerede:-)

12
Model 3 / Sv: Under 2 ukers leveringstid
« på: mandag 17. desember 2018, klokken 11:45 »
Produksjonen til europa vil jeg tippe er i full gang. Det må den nesten være hvis man skal ha levering i februar.

Om så var tilfelle, så burde vi ha begynt/snart begynne å se VIN nummer på bilene våre. Tror nok de parer de enkelte bilene til bestillingene ganske umiddelbart og helst før de produserer. Før i tiden (4-5 år siden) så fikk vi VIN nummer på Model S litt før den gikk i produksjon, vet ikke hvordan det er nå.


Men, om de ikke er igang allerede enda så tror jeg de vil være i gang i løpet av noen dager, og før nyttår.13
Model S / Sv: Takstativ - Thule eller Whispbar
« på: mandag 17. desember 2018, klokken 06:47 »
Whispbar er best...Dette er juksereklame fra Whispbar sin side. Jeg har hatt både Thule Wingbar og Whispbar på min Model S og det oppleves IKKE slik som denne "testen" gir uttrykk av. De er umerkelig like i lydbildet, men Whisbar plystrer litt mer.

14
Model 3 / Sv: Bilder av bagasje i Tesla Model 3 :-)
« på: søndag 16. desember 2018, klokken 19:57 »

De store spinnerne går ikke inn på høykant  det er ikke 46 cm, men 45 cm under tverrbelken til den midterste delen i bagasjerommet. Ut mot kantene er det vel 1.5-2cm lavere.

Dette var det første jeg målte (med laser måler) da det er så ypperlige at det går 3 slike på høykant i Model S'en

15
Model 3 / Sv: Ufattelig usikker. HJELP!!!
« på: søndag 16. desember 2018, klokken 12:59 »

Det vil alltid være utrolig mange som ikke ser etter hengerfeste så Model 3 vil være lettsolgt uansett uten noe spesielt verditap.

Sider: [1] 2 3 ... 88