Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - rumi

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Model X / Sv: Feilmontering av dekk
« på: tirsdag 24. april 2018, klokken 20:42 »
Merkene var jo på innsiden av felgen, så synes jo ikke. Føler jeg blir stemplet som vanskelig om jeg ber om nye felger eller utbedring så lenge merkene ikke er synlig eller har noe betydning for sikkerheten.

2
Model X / Sv: Feilmontering av dekk
« på: tirsdag 24. april 2018, klokken 14:16 »
Hvordan så bilen ut med 275 foran og 255 bak?

Tenkte først ikke over det, men det så ikke så bra ut:)

3
Model X / Sv: Feilmontering av dekk
« på: tirsdag 24. april 2018, klokken 14:04 »
Snakket med selgeren hos Tesla. Han mente at det ikke skulle ha noe å si. Satser på at det han sa er riktig..

4
Model X / Feilmontering av dekk
« på: tirsdag 24. april 2018, klokken 13:07 »
Opplevde i dag at lokale dekkhotellet monterte sommerhjulene feil. De hadde klart å montere bakhjulene framme og forhjulene bak. Mye skrapelyder rett etter utkjøring. Etter 100 meter snudde jeg og fikk da konstatert at de hadde montert dem feil.

Det var tydelige skrapemerker på både bærearm og innsiden av felgene. Noen som vet om bilen vil ta noen permanente skader av dette? Verkstedet som gjorde jobben at det ikke hadde noe å si for bilen, men kjenner at jeg ikke er helt beroliget...

5
Model X / Sv: Smart luftfjæring virker ikke smart.
« på: torsdag 28. desember 2017, klokken 20:04 »
Prøv med "High" og se om det fungerer.

6
Model X / Sv: Hvor er alle sensorene?
« på: torsdag 16. november 2017, klokken 12:26 »
Vi opplever nå at begge FWD dørene lever sitt eget liv, passasjerdør har durt i annen bil, osv.

Tesla må vel dekke skaden på den andre bilen?

Ble heldigvis ingen skade på den andre bilen. De har sagt at de skal dekke eventuelle skader, men uansett er det ikke noe kjekt for oss om bilen må lakkeres/utbedres når den er såpass ny. Ei heller for andre som skulle få skade pga dørene.

7
Model X / Sv: Hvor er alle sensorene?
« på: onsdag 15. november 2017, klokken 19:54 »
k1

Jeg pleier som oftest ikke å lete etter feil, da finner man alltid noe å klage på. Er klar over at det er over snittet småplukk på disse bilene, men Tesla har alltid visst vilje til å rette opp i det fleste feil. Men denne gang føler jeg at de har levert ut en bil med vesentlig mangel da dørene er automatiske og da må nesten sensorene fungere. Vi opplever nå at begge FWD dørene lever sitt eget liv, passasjerdør har durt i annen bil, osv. Så nå parkerer vi enten slik at det ikke er noe/noen ved siden av oss, ellers så står vi parat til å stoppe døren underveis slik at den ikke tar borti.

Enkel test er vel å plassere seg rett ved siden av og sjekke hvordan de oppfører seg (kan jo være risikabelt om det er defekt sensor da). Eventuelt en pappkasse eller noe mykt.

8
Model X / Sv: Hvor er alle sensorene?
« på: onsdag 15. november 2017, klokken 19:47 »
Det høres ikke så betryggende ut. Hvis bilen din er 3 uker gammel så er det vel ikke kvartalslutt som gjør det heller, så da er vel ihvertfall min "slutten av året" bil i faresonen.
Skal teste så godt jeg kan ved overlevering.

Min var opprinnelig planlagt utlevert i slutten av september. Men jeg utsatte levering en uke pga reise og deretter var den flere uker forsinket i påvente av nye sensorer til FWD ifølge Delivery Specialist. Morsomme her er at de ikke nevnte noe om defekte sensorer ifm utlevering i september. Det får meg til å tro at de fokuserer å få ut flest biler og mindre på kvaliteten. Er rimelig oppgitt over at så snart bilen er utlevert, så er det ingen svar på telefonen eller mail. Møtte opp på Kokstad ene dagen, men det hjalp heller ikke.

9
Model X / Sv: Hvor er alle sensorene?
« på: tirsdag 14. november 2017, klokken 19:47 »
Test dem skikkelig i alle fall før du tar ut bilen. Vi opplever nå at begge FWD på vår snart 3 uker X75 lever sitt eget liv. Tesla har fokus på å få ut mest mulig biler ved hver kvartals slutt og da gjerne på bekostning av kvaliteten på bilen ved utlevering.

10
Model X / Sv: Software update failed - igjen..
« på: tirsdag 14. november 2017, klokken 16:46 »
Vi fikk utlevert ny X75 som vi mistenker hadde feil i sensoren ved utlevering. Vi merket det i alle fall noen dager etterpå da den durte inn i taket på carporten. Flere uker siden vi meldte det inn, fikk til slutt time i januar. I mellom tiden må vi gå rundt å passe på hver gang dørene åpnes. I dag opplevde vi at FWD på andre siden hadde samme feil. Endte opp å skrape hånden til blods når jeg prøvde å stoppe døren fra å dundre i et vindu (uten nytte). Antar at SW update feiler hver gang pga defekte sensorer. Har en 1 år eldre X75 der sensorene alltid har fungert, så dette var skuffende.

Det å få kontakt med service center er jo heller ikke mulig. I alle fall i Bergen. De svarer ikke på mail eller telefon. Leder for service avdelingen har sagt opp og ny leder er sykemeldt. Begynner å angre på at vi kjøpte denne Teslaen må jeg innrømme. Virker for meg at største fokuset for Tesla nå om dagen er å få ut mest mulig biler uansett tilstand eller kapasitet. Da syntes jeg at ting begynner å bli litt shaky. Er på min 4 Tesla og det er første gang jeg faktisk begynner å lure på om de kommer til å være levedyktig slik som de holder på nå.

11
Model X / Sv: Ny justering av pris på X75?
« på: fredag 04. august 2017, klokken 11:36 »
Fikk akkurat bekreftet selv!

Har bare fått 11.500 i showroom discount! Burde det ikke være nærmere 30.000?! Noen andre som har fått?

Samme her. Sendt melding til selger.

12
Model X / Sv: Ny justering av pris på X75?
« på: fredag 04. august 2017, klokken 09:31 »
Håper man får tilsvarende i rabatt? Bekreftet bare for noen dager siden... Noen som vet?


Jeg fikk vite av selger i Bergen at jeg skulle få med denne reduksjonen (bekreftet 2 dager siden).

13
Lading av Tesla / Sv: Lyngdal hurtiglader
« på: torsdag 27. juli 2017, klokken 11:52 »
Ladet i Lyngdal på tirsdag. Fikk siste plassen og alle laderne så ut til å fungere. Men det kunne virke som folk bare lot bilen være koblet til laderen og dro på shopping over lengre periode. Flere av bilene så tilsynelatende ut til å ikke lade når jeg så meg rundt.

14
Model X / Sv: Rekkevidde TMX 75D
« på: tirsdag 25. juli 2017, klokken 23:53 »
Noen som har erfaringer med 22" hjul på X75D? Er det virkelig 10-15% mindre rekkevidde pga disse?

15
Lading av Tesla / Sv: TESLA Wall Connector - VEGGKONTAKT, 32 A TREFASET
« på: tirsdag 11. juli 2017, klokken 20:00 »
Det er PFXP kabel som skal legges på vegg, ikke i rør.

Sider: [1] 2 3 ... 5