Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - dørvakta

#1
Jada det går helt fint!

Jeg har trua  ;)
#2
elbil.no og elbilforumets nettsider / Sv: Tapatalk oppdatert
søndag 19. april 2015, klokken 19:09
Funker ikke hos meg heller. Ios8 iphone 5s
#3
e-up! / Sv: Ekko handsfri
onsdag 25. mars 2015, klokken 23:13
Jeg kjenner ikke til e-up, men på fossilet får de jeg prater med ekko  hvis jeg har lyden på for lavt. Prøv å guff opp lyden og se om det hjelper :)
#4
TLC / Sv: Kondens i bil
fredag 06. mars 2015, klokken 17:54
Jeg har hat min inne (igjen) denne uken også. De demonterte taktrekk og sjekket for lekkasjer men fant ikke noe. De sjekket alle ventilasjonssteder og det så bra ut, så da er det bare å vente på svar fra nissan om hva dette kan være.
#5
TLC / Sv: Kondens i bil
lørdag 28. februar 2015, klokken 03:04

Sitat fra: havardr på onsdag 21. januar 2015, klokken 16:49
Liten "oppdatering" igjen her.

Var i dag hos Vestfold Auto.
De har tatt ned trekket i taket, og ingen lekkasjer er funnet. Det var ikke så mye kondens der nå lenger, men bilen har blitt tørket ut.
Saken ligger til oppfølgning hos Nissan enda, og de trodde den nå var sendt til Frankrike, så da får man vel bare vente og se.
Forsøkte å ringe kundeservice nå for å se om de hadde noe mer i saken og kanskje få purret litt fortgang på svaret, men da måtte jeg ha et referansenummer fra forhandler, så da får jeg prøve å skaffe det i morgen.
Noe nytt her enda?
#6
Jeg kjører ned der i ny og ne men har aldri lagt merke til det. Skal teste neste gang er jeg kjører der
#7
Leaf 2010-2017 / Sv: Når ble kartet oppdatert?
torsdag 19. februar 2015, klokken 22:53
Google maps kan også lagres i offlineversjon
#8
Ladeplasser og ladekabler / Sv: overgangs kabel type 2 til Chademo
søndag 15. februar 2015, klokken 18:52
Kan jeg kjøpe en 32A kabel til min Leaf som ikke har dobbeltlader og plugge inn den uten å svi av hele bilen? Eller må jeg ha 16A kabel siden jeg kun kan lade på 16A?
#9
Ladeplasser og ladekabler / Sv: Lading på IKEA
søndag 08. februar 2015, klokken 01:47

Sitat fra: grorudklovnen på søndag 08. februar 2015, klokken 01:24
Ser ut som IKEA har begynt å mislike elbiler i 2015. Utenfor en av satelittavdelingene på Furuset (utleveringsavd. i Nedre Kalbakk vei) så har de etablerte en rekke nye ladeplasser, reservert elbil....mot betaling.

Kjempebra. Da kan de som faktisk trenger plassen stå der. Så kan alle andre parkere på andre plasser.
#10
Ladeplasser og ladekabler / Parkere på ladeplass uten å lade.
onsdag 04. februar 2015, klokken 10:24


Genial parkering på Kiwi Drøbak i dag også. En e-golf som har prestert å parkere RETT FORAN hurtigladeren. Jeg måtte stille meg helt på skrå for å komme til med leafen. Plassen ellers var nesten tom for biler.

Nei, der står ikke skilt om at det er ulovlig, men like fullt er det unødvendig.
#11

Sitat fra: Balrog på søndag 25. januar 2015, klokken 23:33
Sitat fra: dørvakta på søndag 25. januar 2015, klokken 13:46
Det har nok ikke noe med at det er elbil å gjøre, men jeg har lest noen historier om folk som har fått revet av bakspoileren på leaf med vanlig vask. Derfor vasker jeg alltid med skivoksprogram, hvertfall. Utover det skal det ikke være noe problem å vaske elbil i maskin.

Inkluderer skivoksprogrammet i vaskeautomaten rød Swix når det er nullføre?

Jobber du i VG?
#12

Sitat fra: e-h på søndag 25. januar 2015, klokken 17:17
Det koster da vitterlig ikke nye mer å betale levere bilen inn til noen som driver Bilvask. Vi betalte 650,- for utvendig og innvendig med detaljer og voks. Tar jeg ikke feil er det rett over hva maskinvask koster nå til dags. Bilen ble minst like ren også. Hadde nok gjort bedre arbeid selv, men hadde vel tatt meg hele dagen. Så kan virkelig anbefale å bruke noen som gjør det manuelt.

Du betalte 520 kr pluss moms for å få vasket bilen både innvendig og utvendig. Dette skal dekke lønn, forsikring, arbeidsgiveravgift, rengjøringsmidler, forbruksmateriell, husleie og litt fortjeneste. Enten hopper de over noen av disse punktene (les:lønn og avgifter) eller så har de ansatt verdens mest effektive vaskemann, som kan vaske bilen skikkelig både utvendig og innvendig på en halvtime. Jeg heller mot det første. Og ved å bruke disse tjenestene er du med og støtter moderne slavearbeid.
#13
Det har nok ikke noe med at det er elbil å gjøre, men jeg har lest noen historier om folk som har fått revet av bakspoileren på leaf med vanlig vask. Derfor vasker jeg alltid med skivoksprogram, hvertfall. Utover det skal det ikke være noe problem å vaske elbil i maskin.
#14
Leaf 2010-2017 / Sv: Erfaring fra varmepumpa i Leaf needed.
søndag 25. januar 2015, klokken 13:43
Jeg har leaf 2 gen, og hører knapt forskjell med varmepumpa på eller av. Høres ut som du har ei vifte som ikke er helt balansert.
#15
Regn hvertfall god tid hvis du skal finne en gratis ladeplass som er ledig. De vokser ikke på trær i sentrum, akkurat. Jeg hadde heller gjort som automat foreslår og parkert i et parkeringshus med lading.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA