Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Type 2-ladekabel til Tesla og pris på oppgradering til P90

Startet av Logical, mandag 08. februar 2016, klokken 21:08

« forrige - neste »

Logical

1. Er det forskjellige Type 2-ladekabler man kan kjøpe? Må vel ha en kabel som støtter opptil maksimal lading (22kwh), antar den kabelen støtter alt av lavere "hastighet" også? Hvor får man kjøpt billigst, har noen en lenke til en grei nettbutikk?

2. Noen som vet hvor mye det koster å oppgradere rekkevidden på P85D til 90?

Muffinman

Du skal ha en 32A kabel. Tesla er rimeligst.

Fra og med i dag får du ikke kjøpt bil med 85-batteri, kun 70 og 90. Du får heller ikke oppgradert en eksisterende bil med større batteri, og om Tesla tillot det ville det vært så hinsides dyrt at ingen med vettet i behold ville vurdert det.

Logical

Det stod jo inne på Tesla sin nettside, der du designer bilen, at alle P85D kunne oppgraderes med den ekstra rekkevidden? Ganske sikker på at jeg leste det, men det er kanskje bare når man faktisk lager bilen, ikke i etterkant. Var før de fjernet 85-modellen.

Logical

http://www.teslamotorsclub.com/showthread.php/50206-Can-you-upgrade-the-85D-to-a-90D/page2

Man kan oppgradere og det er en mulighet allerede nå, men det er selvfølgelige ikke noen vits før batteriet begynner å svikte litt. Tviler på at det koster hinsides mye, men kostbart er det selvfølgelige, vil jeg tro.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA