Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Slutt på offentlig lading på Hitra, Fillan.

Startet av prodde, onsdag 04. november 2015, klokken 19:19

« forrige - neste »

prodde

 Fikk klage fra Kontorplan AS fordi jeg stod utenfor butikken på Fillan, ved de to ladepunktene som er oppgitt på kartet over offentlige ladestasjoner rund om i Norge. Jeg kontaktet da Elektro Team As som eier bygget og spurte om så var tilfelle. Thorbjørn Ulvnes, teknisk sjef, kunne bekrefte at uttakene er "gått ut på dato". Masse bla,bla om krav til utstyr osv. men faktum er at nye leietakere, Kontorplan AS ikke ønsker at el-biler skal stå utenfor butikken og lade. Ber derfor de som har mulighet, til å slette Fillan fra kartet over offentlige ladepunkter i Hitra kommunes sentrum Fillan. Synd!  :(

v-i-c

På Hitra er det relativt stor tilstrømning av turister i deler av året.

Da burde det være mulig å kontakte noen innen "turist-industrien" som ønsker at turister skal stopp opp ved deres bedrift og gjøre dem oppmerksom på at gode lademuligheter kan være med å tiltrekke flere kunder til bedriften.
-- -- --
Svart Zoe Intens 2015 (43 kw)
-- -- --

Leiha

Jeg kjenner en av de som driver og bygger hotell på Fillan. Skal gi han et hint om å søke TOCN ladefond så kanskje det går an å få opp noen 22kw ladere.
Det er bare noen titalls meter unna den gamle posisjonen.
Hitra, Sør Trøndelag
S85D Levert 3.6.2015
TM3 LR AWD levert 25.6.2019

Yeyeye

Vi får håpe på ny plass, ironisk nok fjernes den nå da elbilene kommer utover til øya
Trondheim
Think classic 2002,Think classic 2001(tidligere Gråtass)
Nissan Leaf 2016 30kWh

LA3UX

Om noen er kjent med andre muligheter for lading på Hitra nord-side så legg det gjerne ut på forumet her. Det er nok mange elbilister som greier å komme seg fra Trondheim via Orkanger til Hitra, men da må det være mulig å lade et sted der ute så det er mulig å returnere. Og på kartet over ladestasjoner er det tomt. Hva med butikker, bensinstasjoner, kommunale eller andre offentlige bygg? Skulle tro at en kommune som trenger turister hadde gjort litt for å hjelpe til med tilrettelegging.
Noen som er lokalkjent på Hitra Nord-side ?

Yeyeye

Vel er Hitterværing, og er den som fikk sjekket ut at disse punktene måtte bli fjernet fra ladekartet. Elbilforeningen ved leder skulle sende en henvendelse til Hitra Kommune for å høre om de kunne hjelpe, men vet ikke mere om den saken. Har blitt en del elbiler å se utpå der i det siste faktisk, selv om det nok ikker er voldsomt akkurat. Vet ikke om noen plass å lade der , da må en helt ut til Frøya og Sistranda.
Trondheim
Think classic 2002,Think classic 2001(tidligere Gråtass)
Nissan Leaf 2016 30kWh

LA3UX

I flere andre kommuner i Trøndelag så er det lademulighet på butikker (COOP og KIWI) og bensinstasjoner så det er som det pleier å være med ny infrastruktur, aktører i næringslivet som tar aksjon. På Dolmsundet hotell har de nå lademulighet for Elbil så da vet vi hvor det er best å overnatte på Hitra.

LA3UX

Gladnyheter til de som reiser til Hitra med el.bil: Etter at jeg kontaktet turistkontoret og forklarte om at det er så få lademuligheter på Hitra, så har de tatt affære og kan melde følgende:

Det er nå mulig å lade bil ved turistkontoret på Fillan som er samlokalisert med Kystmuseet, det er derfor en god anledning til å besøke museet samtidig.
Nye Hjorten hotell vil ha lademulighet når det åpner
Dolmsundet hotell har lademulighet

Yeyeye

Er det en 16amp shuko de tilbyr hos turistkontoret?
Trondheim
Think classic 2002,Think classic 2001(tidligere Gråtass)
Nissan Leaf 2016 30kWh

jknap

jeg klarte ikke finne noen lademulighet ved Kystmuseet, og ladestolpen til Hjorten hotell er generøst nok merket med "kun for hotellets gjester"

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA