Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Endeleg ny elbil frå Mitsubishi?

Startet av Hamiso, lørdag 10. oktober 2015, klokken 00:34

« forrige - neste »

Hamiso

Mitsubishi lanserer nytt elbilkonsept; eX på Tokyo Motor Show i månadsskiftet.
Suv, 45 kwh batteri, firehjulsdrift, 400 km rekkevidde, "augmented reality" i frontruta og andre sprelske idear.
Ikkje godt å seie kor realistisk eller langt framme alle ideane er. Men at bilkonseptet blir presentert på bilutstillinga er jo noko. Og det er vel å håpa at det skjer noko hos Mitsubishi, snart.
Har lagt ut bilete og skrive om dette i bloggen.
https://dreamelectricblog.wordpress.com/
http://lektrisk.blogspot.com

-Citroen C Zero 2011, desember 2012 til juli 2023,
-Tesla Model 3 LR, mars 2019 til november 2022,
-Tesla Model 3, september 2022,
-Super SOCO TC Max, elektrisk lettmotorsykkel, september 2023
-Pendlar med sykkel

Fanafjord

Det er spennende. Firehjulsdrift og noe lengre rekkevidde er det som appellerer til meg. Jeg synes det er rart at det ikke har kommet tidligere (med unntak av den dyre Tesla). Firehjulsdrift er billig å få til i en elbil og burde vært en opsjon også i biler som e-Golf og liknende.

goggo

Tja, ser vel mest ut som enda et drømmekonsept som ikke nødvendigvis blir til en ny bil, i alle fall ikke på mange år enda.

De lagde en genial bil med I-Miev, kan de ikke ganske enkelt komme med en facelift utgave av denne NÅ istedet?  Baser den gjerne på den amerikanske utgaven for å få litt mer sikkerhet og en standardisert bil over hele verden. Med litt kreativ markedsføring kunne de selge en drøss av disse hvis de bare ville.

mvh
HUgo
Pensjonert ingeniør med sterke meninger og umettelig teknologi-nysgjerrighet.
El kjøretøy: Tesla M3 og Renault Twizy

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA