Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Nå kan du få støtte til å installere solceller på taket

Startet av Griffel, torsdag 18. desember 2014, klokken 14:03

« forrige - neste »

Griffel

TU:
http://www.tu.no/kraft/2014/12/18/na-kan-du-fa-stotte-til-a-installere-solceller-pa-taket

Sitat
Mandag 5. januar går startskuddet for Enovas nye rettighetsbaserte støttesystem for enøk-tiltak for boligeiere.
...
Støtten er teknologinøytral, vi gir også støtte til små vindmøller eller biobaserte anlegg. Men det er stor interesse rundt solceller, og vi tror det er dette som blir den mest brukte teknologien, sier Tor Brekke, programansvarlig for boligmarkedet i Enova.

Enova-støtten til den lokale elektrisitetsproduksjonen består av gir en grunnstøtte på 10.000 kroner, plus 1250 kroner per installerte kilowatt opp til 15 kilowatt.
Støtten forutsetter at huseier har inngått en plusskunde-avtale med nettleverandør, slik at huseier leverer inn den elektrisiteten han eller hun selv ikke bruker på solrike dager til nettet.
Hyundai Ionic.
Tidliger mange år i PSA klasiker.

Olatho

Hm. Gjelder det bare privatboliger, eller kan vi dekke taket i bygården her? 15kW er jo ikke all verden, men det vil vel stort sett dekke strømforbruket i fellesområdet og muligens varmepumpa (i alle fall snittforbruket - det har ligget på rundt 100kWh i døgnet nå de siste ukene).

Olatho

Svarer meg selv:

" Boligsameier, borettslag og kommersielle aktører har tilgang til Enovas støtteprogrammer for varmesentral  og oppgradering av eksisterende bygg, og kan ikke benytte Enovatilskuddet. "

http://m.enova.no/?path=finansiering/privat/enovatilskuddet---sporsmal-og-svar&menu=961&id=0

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA