Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Model S / Sv: 473 inventorybiler til salgs- I Norge
« Nyeste innlegg av Huskestue i dag kl. 16:52 »
Det betyr at produksjonen overstiger etterspørselen, noe som ikke har vært storyen Tesla har servert så langt...
2
Model S / Sv: Vurderer Model S75D 2 (Går fra eGolf)
« Nyeste innlegg av Nasatech i dag kl. 16:51 »
Aha. Da er jeg usikker. Det er i hvert fall 1.100 inventory biler i Nederland, men jeg hørte at de skal få nye avgifter nå så sikkert noe med det å gjøre.

Prisene på nybil gikk forresten opp i dag. Litt over 12 tusen på begge modellene.
3
Model S / Sv: Tesla Model S Firmware ønskeliste SAMLET
« Nyeste innlegg av sjokomelk i dag kl. 16:48 »
Firmwareønske: Bugfiks for navigasjonen.

1. Storskjermen + kartet på lilleskjermen går helt i lås noen ganger når jeg kjører i tuneller. Dette skjer konsekvent bare i tuneller og kun når navigasjonen er på. Det har skjedd meg 8-10 ganger på ett år.

2. I fravær av GPS-signaler går navigasjonen seg vill i tuneller. De burde brukt triptelleren til å registrere hvor langt inn i tunellen man har kjørt, samt rattutslag for å registrere hvilken avkjørsel man tar inne i tunellen. Navigasjonen burde også skjønt at det ikke går an å forflytte bilen fra inni tunellen til overflaten over tunellen på et blunk. Tesla er som kjent ikke en elektrisk grevling.

3. Navigasjonen estimerer et forbruk på ca 200 Wh/km på fergestrekninger. Ved lange fergestrekninger (f.eks Fredrikshavn-Oslo som jeg tok i sommer) protesterte bilen og sa den ville tom for batteri før ankomst selv om jeg hadde over 60% ved avgang.
Mesteparten av dette har gått over etter oppdateringen til 2018.24.1 og etter man har fått den nye navigasjonen. Men for å få den nye navigasjonen må bilen være koblet til wifi over lengre tid, da det er ganske mye data som skal lastes ned.
4
Model S / Sv: Vurderer Model S75D 2 (Går fra eGolf)
« Nyeste innlegg av Àpache i dag kl. 16:45 »
Ja. Har en kamerat som har importert fra Spania. Fungerte jo, men tror det er ganske mye enklere å kjøpe fra Tesla. Særlig inventory som jo har veldig gunstig rente rett fra Tesla.

Fikk inntrykk at det var at de hadde bil'er lagret i Europa som de fikk transportert til Norge ved behov. Ville bli førte gangs registrert i Norge. Dette er vel ikke det samme som import salg eller?
5
Model S / Sv: 473 inventorybiler til salgs- I Norge
« Nyeste innlegg av Whatwatt i dag kl. 16:32 »
Ligger fra 4-5000 VIN tidligere enn den jeg venter i september. S75D.
6
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« Nyeste innlegg av Magnus Hansen i dag kl. 16:31 »
Det er skrevet mye om VW, herunder Audi. Så at kun Tesla får gjennomgå stemmer ikke.

Men poenget var om man trenger frykte selskapets fremtid basert på uheldige tweets. Ser man på gigasvindelen og pr-marerittet VW har vært igjennom oppimot salgstall tyder ingen ting på at dårlig pr har nevneverdig effekt.

Skeptikerne kan med andre ord senke skuldrene.


Si det til Elon Misk. Han vil ta Tesla av børs for å unngå negativ omtale.

7
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« Nyeste innlegg av Mr Oizo i dag kl. 16:29 »
-7.5 % i skrivende stund, dette var brutalt.
Kan vel tyde på at investorene ikke tror på Musks plan helt og fullt?
Evt. at mange tar gevinst nå.
8
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« Nyeste innlegg av gr i dag kl. 16:23 »
Brutale utslag for aksjekursen nå..  :o

Det verste er at jeg kjenner faktisk skepsis til å kjøpe meg inn igjen.
9
Model S / 473 inventorybiler til salgs- I Norge
« Nyeste innlegg av Pepsipepsi i dag kl. 16:19 »
Hei,
Enormt antall til salgs, hva skjer? Pr i dag ligger 473 biler for salg.

http://teslainventory.teslastats.no/?land=no&m=&b=&f=&c=
10
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« Nyeste innlegg av Ares i dag kl. 16:17 »
Om Musk eller Tesla skulle få en bot, så er det trolig snakk om noen hundre tusen dollar, som er knapt mer enn en symbolsk sum. Og søksmålene vil etter all sannsynlighet enten bli droppet, eller at det inngås forlik der advokatene får noen dollar til kostnadene sine. Altså tweeten vil nok ikke få særlig konsekvenser, selv om Musk kanskje burde gjort ting litt annerledes.

Mitt inntrykk av aksjekursen de seneste dagene er at du har noen større aksjonærer som ikke er interessert i å være med på å ta Tesla av børs og som selger unna sine posisjoner. Fallet har altså lite med shorthandel eller nyheter å gjøre. Dette er så klart kjipt, men for hver dag som går, så flyter det aksjer fra de som ikke vil være med på å ta Tesla av børs til de som vil være med på det. Og etter hvert vil vi da nå ett bunnpunkt, der de som ikke vil være med har fått kvittet seg med de fleste av aksjene sine, og så begynner aksjekursen å stige mot 420. Hvor langt ned det skal kommer da an på hvor mange aksjer som skal bytte hender.

Jeg har så klart ikke fasiten, men dette er mitt inntrykk.

Stort sett enig med det du skriver men akkurat her er jeg ikke det. Jeg har etter beste evne forsøkt å følge med kursutvikling relatert til dokumenterbare nyheter om selskapet...og det finnes nesten ikke samsvar mellom aksjekurs og hendelser! Kursen lever sitt eget (volantile) liv nærmest frikoplet fra realitetene og den eneste forklaringen jeg kan finne er at hovedtyngden av de kursdrivende aktørene er upåvirkelige av positiv informasjon, trolig av den enkle grunn at de er shortere. De er upåvirket av negativ informasjon også, trolig fordi de selv står bak brorparten av den..
Sider: [1] 2 3 ... 10