Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - AirCanada

#1
Hei,

Sitter i styret i et sameie med ca. 60 boenheter.
Sameiet har fått installert et ladeanlegg som i dag betjenes av Plugpay.
Styret opplever at vi til stadighet får fakturaer til inkasso på grunn av strømleverandør som fakturerer som tredjepart (veldig dårlig kommunikasjon mellom strømleverandør og Plugpay som resulteter i faktureringsproblemer).

Styret ønsker å kartlegge alternativer til Plugpay.
Innspill mottas med takk.
#2
Model S 2013 - 2022 / Sidevanger på framseter
fredag 28. juli 2017, klokken 18:47
Hei,

Første post her på forumet. Går med planer om å kjøpe en splitter ny S75D. Var på testtur forleden dag, og det eneste negative som er å bemerke av betydning er komforten i skinnsetene foran.

Selger påstod at siden (test)bil var splitter ny, så var setene fortsatt litt stive, og at etter litt tid vil sidevangene bli litt mykere, og bedre komfort for meg som er 185cm og 95kg.

Noen som kan gi meg input om dette er realistisk å forvente?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA