Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Lucid

#1
Model Y / TMYP vs TMS Raven
lørdag 31. juli 2021, klokken 13:24
Vi sitter med en tidlig reservasjon på en TMYP til kr. 565.000. Dette innebærer venting til over nyttår en gang og det er helt greit.
Samtidig så er vi veldig lysten på en TMS Raven.
Vi er en familie på fire med barn på tre og sju år. Kjører ofte lenge ferieturer.

Nå er det nok ikke mange som har kjørt TMY her på forumet, men hva hadde dere valgt?

Begge modellene er gode familiebiler, men TMS er på enkelte områder utdatert ift TMY samtidig som TMY ikke når helt opp til TMS på andre områder.

Når TMYP kommer til landet så har muligens refresh av TMS også startet leveringene som kan påvirke bruktmarkedet av TMS.
#2
Kjøp og salg av elbiler/elkjøretøy / Kjøper Hyundai Ioniq
mandag 26. mars 2018, klokken 13:03
Hei

Er på jakt etter en ny eller pent brukt Hyundai Ioniq med teknikkpakke og vinterhjul. Prisforlangende bør være fornuftig iht. utsalgspris hos forhandler. Kun "norske" biler er aktuelle.

Ta kontakt på PM om du har en til salgs.
#3
Kjøpe elbil? / Kjøpe ut leasingbil, selge og kjøpe elbil
fredag 02. juni 2017, klokken 09:30
Jeg har en 2015 Mondeo med toliters diesel som jeg har igjen 11mnd av på leasing. Grunnet endring i arbeidssted ser jeg at jeg kommer til å overkjøre avtalt kjørelengde med 7-8000km.
I utgangspunktet var jeg tenkt å kjøre bilen ut leasingperioden og deretter kjøpe elbil, men siden jeg kommer til å kjøre over avtalt kjørelengde lurer jeg på om det kan være en idè å kjøpe ut bilen nå og deretter selge den videre snarest mulig. Dette er mer aktuelt nå med mulige dieselforbudsdager til vinteren samt økte bomavgifter.
Jeg er på venteliste for både TM3 og I-Pace så inntil en av disse er tilgjengelig for meg så må det bli en ventebil. Kjører 80km t/r jobb fra Oslo-Jessheim og passerer bomringen. Vi er tre i familien, yngstemann er 3 år og sitter nå i forovervendt sete. Er fornøyd med innvendig plass i Mondeoen, men kan kutte ned litt på bagasjeromsplassen da vi ikke har behov for å laste inn stor vogn lengre, samt bakseteplassen da barnesetet nå er snudd.
Bil blir hovedsaklig brukt til og fra jobb og sommerstid til noe lengre kjøreturer hovedsaklig innenlands med utgangspunkt i Oslo til Kragerø/Ålesund.
Lade kan jeg gjøre både hjemme og på jobb. Hjemmelader vil bli montert opp.
Betaler i dag ca. kr. 4800/mnd for leasing og forsikring og er komfortabel med det men en kan alltids kutte ned litt på dette.

Noen som har erfaring med utkjøp av leasingbil før tiden?
Hvilken elbil anbefales som ventebil inntil ovennevnte biler er tilgjengelige?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA