Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Pastor1

#1
God vår, folkens! Fant frem sommerdekkene denne uka, også viser det seg at senterkoppene har blitt borte. Noen som har 4 senterkopper til originalfelg til overs? Dvs 47 mm innvendig diameter? Jeg har nyere felg på vinterdekka, og der var senterkoppen noe større.
#2
Nissan e-NV200 / Danskregistrert pickup?
onsdag 12. september 2018, klokken 11:32
Jeg observerte en danskregistrert e-NV200 på en bilfrakter langs E18 utgående fra Oslo i går. Jeg måtte følge med på veien, men synes å se at det var en pickup, dobbelcabiner. Kan det stemme?
#3
I løpet av et par måneder har min i-Miev blitt stadig vanskeligere å lade på hjemmelader. Den har trengt 2-3 forsøk med ladepistolen før lading har startet. I går fikk jeg ikke startet lading.

Jeg har brukt ulike ladere og ulike strømkurser, så problemet er i bilen.

KHONS-ladekabel med display har tidvis sagt "Err 075, Err076, Err077."

Jeg er såpass heldig at jeg bor nært til Elbilmek i Asker, og jeg har nok strøm på batteriet til å komme meg dit. Har time der neste mandag.

I mellomtiden ville det jo vært gøy å pusle litt selv.  Noen forslag? (utover å møte opp til avtalt tid hos Elbilmek!)
#4
I dag var jeg uheldig å miste nøkkelen til bilen i flisgulvet. Den delte seg og delene lå strødd. Jeg fikk satt den sammen, og den virker fremdeles til å åpne og lukke bilen som fjernkontroll

Men; bilen startet ikke etterpå. Gikk rett i utropstegn i stedet for "ready."

Jeg tenkte på både lav spenning på startbatteri og treg girvelger som årsak, dette strevde jeg også med i fjor i dette været.

Kone-pone kom med følgende forslag: Bruk den andre nøkkelen. Og da startet bilen. I kveld har jeg forsøkt det samme igjen, den starter ikke med fjernkontrollnøkkelen, men den starter med reservenøkkelen.

Jeg tror fremdeles det dreier seg om tilfeldigheter, eller kan det være noen type intelligent nøkkel på i-miev 2011 som jeg har ødelagt?
#5
Har forsøkt å bytte batteri på original Pioneer-navi til i-miev.

Får følgende melding i skjermen: Preparing to start up system, please wait.

Kommer ikke lenger, erfaringer??
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA