Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Bavaria94

#1
BMW i3 / atomatisk visning av bluetooth info på skjermen forsvant
lørdag 19. august 2017, klokken 18:05
den første tiden jeg hadde bilen gikk dette greit. når bilen ble startet, kom visning av b.t. info på skjermen automatisk. Når gjør den ikke det lenger, og det vises kun meny for valg av eksterne enheter. Må innom iDrive hjulet for å få igang b.t. info. har noen et tips på dette?
#2
Kjøretips / Norsk elbilforening reiseplanleggings app
lørdag 01. juli 2017, klokken 12:15
Noen som har erfaringer med denne? har nettopp lagt denne appen inn på telefonen, og den ser grei ut for kjøring i Norge. savner en mulighet til å legge inn tur/retur det man skal.  kunne også tenkt meg en "via" destinasjon.
#3
BMW i3 / 100% effektivitetsgrad
fredag 02. juni 2017, klokken 13:18
er dette noe BMW har laget for morro skyld, eller har det noen annen pratisk betydning enn å være en slags motiveringsfaktor for bruke minst mulig effekt?
#4
BMW i3 / app med ladestasjoner og rekkevidde
fredag 02. juni 2017, klokken 13:09
hei
har nettopp kommet hjem fra en fantastisk tur på rundt 1000km tur/retur Trondheim-Oslo. Med mange hurtligladepunkter er det null stress med 94ah. Jeg savner likevel en mulig til å beregne turen litt mer "hårfint" og rett og slett ungå en ellere flere ladinger underveis. Noen vil kanskje si at dette lærer man seg underveis, som sikkert er sant nok. Kunne tenkt meg en app som beregner forventet forbruk fram til neste ladestasjon, og ikke bare avstand, en slags reiseplanlegger som henter info fra bilen. finnes det noe slikt?
#5
Rust / Rust
fredag 19. mai 2017, klokken 10:24
Er dette vanlig på Leaf? Synes det er i meste laget med rust her...Denne ble registrert og tatt i bruk i januar 2017, og gått knappe 4000km.
#6
BMW i3 / Snø og ising på ladekontakten
søndag 19. mars 2017, klokken 09:22
Regner med flere er kjent med dette. Under større snøfall legger snøen seg rundt ladekontakten, og kan under noen tempraturforhold smelte og bli til is. Isen legger seg gjerne rundt låsemekanismen og i hengslene rundt lokket. Er man ikke obs på dette kan være fort gjort å påføre lokket skader. En enkel forbedring kunne vært å la lokket være hengslet øverst. Kjører leaf innimellom, og opplever ikke dette problemet. Er egentlig overasket over at BMW ikke har tenkt på dette... :-\
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA