Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Huskestue

#1
Noen andre som har fått denne feilmeldingen?

Nødanropsfunksjon: Feil! Funksjonen har begrenset tilgjengelighet. Oppsøk verksted.

Har hatt den noen dager nå, tenkte at den ville gå over av seg selv men så langt har ikke det skjedd. Hvis andre har opplevd denne hva ble gjort for å fikse?
#5
Hyundai Ioniq / Erfaringer/spørsmål knyttet til multimedia enhet
tirsdag 20. desember 2016, klokken 17:16
En tråd for erfaringer/spørsmål knyttet til multimedia enhet.

Har hentet ut bil i dag og greit fornøyd med bil og multimedia enhet.

Grei lydkvalitet på infinity anlegget om enn langt fra like god lyd som performance anlegget til Tesla.

Carplay funker bra og får opp spotify men det virker ikke som Spotify er integrert med Siri? Får i alle fall ikke opp musikk fra spotify hvis jeg ber den om å spille en sang. Noen som vet om dette er mulig?

Folk jeg ringer klager også på ekko når telefonen er koblet til med Carplay og kabel men det er ikke problem med ekko hvis en kobler til med blutooth. Noen som har noen triks her?

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA