Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Oddaa

#1
elbil.no og elbilforumets nettsider / Problem med Tapatalk
fredag 24. mars 2023, klokken 18:46
Er det flere enn meg som ikke får logget på forumet med Tapatalk?
#2
e-Golf / Vann i bakluka
søndag 28. februar 2021, klokken 18:50
Oppdaget i går til min overraskelse at det har kommet vann inn i bakluka på e-Golfen. Da luka ble åpnet rant vannet ut mellom plastkledningen og metallet og inn i bagasjerommet, og ikke minst gjennom slangen som forbinder luka til karosseriet og ned i taktrekket slik at det ble temmelig vått.

Noen som har tilsvarende erfaring og evt løsning på dette problemet?


Sent from my iPhone using Tapatalk
#3
e-Golf / Lekkasje i bakdør?
mandag 19. august 2019, klokken 18:20
Er det sånn den berømte lekkasjen i bakdøren ser ut?



Sent from my iPhone using Tapatalk
#4
e-Golf / Navi henger seg opp
lørdag 17. november 2018, klokken 23:52
Har de siste dagene fått problemer med at navi «henger seg opp» ved at et eller annet punkt i nærheten av bilen velges uten at noen rører skjermen. Dette skjer konsekvent i starten på kjøreturen. En innstilling noen har vært bort i? Eller en feil?



Sent from my iPhone using Tapatalk
#5
e-Golf / Problemer med DAB-mottak
torsdag 30. august 2018, klokken 12:39
Har en 2017 mod pre-FL. DAB-mottaket fungerer fint i byen der vi kjører mest (Trondheim), men straks vi gi oss ut på den andre vanlige strekningen, til Værnes, blir det problemer med DAB-mottaket. Det faller ut i (en relativt kort periode) i alle tunneler, og mellom Helltunnellen og flyplassen er signalet fraværende mesteparten av strekningen.

Vår andre bil har perfekt DAB-mottak på samme strekning.

Noen erfaringer? Feil ved bilen vår, eller er dette bare sånn?


Sent from my iPhone using Tapatalk
#6
e-Golf / Vintertest i TU
fredag 23. februar 2018, klokken 12:27
"Mens de andre bilene i dette selskapet er designet som elbiler fra blanke ark, er dette altså en elektrisk versjon av VW-bestselgeren Golf. Fordommene mot en slik konvertert fossilbil tilsier at den risikerer å falle gjennom på en del områder. Men tvert imot er e-Golf kanskje den elbilen som hevder seg best i de fleste kategorier. Altså en meget god allrounder."

https://www.tu.no/artikler/bilen-med-minst-batteri-har-samme-rekkevidde-som-ny-nissan-leaf/431095
#7
Lade hjemme / Hvordan få ladeløsning "i henhold"
lørdag 29. juli 2017, klokken 13:32
Lader i dag en elbil og og plug-in hybrid jevnlig i garasjen på en løsning som med de siste endringer fra DSB (bruksendring) ikke er i henhold.

Opplegget er fra 2015-ish (ikke satt opp mht elbil) og utformet som følger:
3*32 A i sikringsskap med vanlig jordfeilautomat
PFSP stigeledning til garasje
Underfordeling i garasje med 1*16 A vanlig jordfeilaut til CEE og 1*10 A vanlig jordfeilaut til schuko og lys

Uansett hvordan jeg tenker så blir det Type B jordfeilvern etter type A, eller at type B jordfeilvern må dekke flere kurser. PFSP må vel ha jordfeilvern og denne er arbeidskrevende og bytte ut...

Noen som med sikkerhet kan fortelle meg hvordan jeg enklest og rimeligst mulig kan få dette "riktig"?


Sent from my iPhone using Tapatalk
#8
e-Golf / Virker Car-Net nå?
torsdag 02. februar 2017, klokken 08:53
Har hatt e-Golf en uke nå, men får ikke Car-Net appen til å virke som den skal. Det eneste som synkroniserer seg er dører/lys, rekkevidde og parkeringsposisjon. Jeg får f eks ikke opp kjøredata, jeg kan ikke starte lading, forvarming eller sette avgangstider.

Forhandler sier at det er problemer med en server som forårsaker problemet. Så derfor: Virker Car-Net som det skal hos dere? I så fall, noen tips som kan løse problemet mitt?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA