Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - kthoring

#1
Model X 2014 - 2022 / Bytte knust speilglass
lørdag 26. oktober 2019, klokken 23:54
Min far har vært uheldig med sin Model X og fått høyre speilet knust mens bilen var parkert i garasje. Speilhuset er uskadet. Har noen erfaringer med å bytte bare speilglasset? Er det i det hele tatt mulig, og hvordan går man frem? Tesla Ålesund sa de måtte bytte hele speilhuset til den nette sum av 8500kr.
#2
Kjøp og salg av deler og utstyr / Phone dock kit (micro-USB)
lørdag 19. oktober 2019, klokken 22:56
Har 2 stk ubrukte phone dock kits med micro-USB. Passer S og X.

Bud mottas.
#3
Lading av Tesla / Ladeproblem med UMC
tirsdag 20. oktober 2015, klokken 18:57
Hei! Stolt eier av ny 70D her, som jeg nå har hatt i snart en måned.

Har imidlertid småproblemer med lading via UMC. Denne er koblet på blått industrikontakt i garasjen som er sikret med 16A fra sikringsskap i huset. Siden lamper og garasjeportåpnere er koblet på samme kurs, har jeg derfor stilt bilen ned til 13A. Når den lader ligger spenningen rundt 220 V.

I løpet av perioden har det skjedd ca. 4-5 ganger at bilen har sluttet å lade uten noe varsel. På appen står det kun "Charging stopped" eller "Parked" når jeg på kvelden sjekker appen. Hva kan være grunnen til dette?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA